Pretraži

GLUMAC IZ IGRE PRESTOLA U NOVOM FILMU: Godzilla II: Kralj čudovišta je u bioskopima

Popcorn
0
Photo: Promo

Nakon globalnih uspeha filmova Godzila i Kong: Ostrvo lobanja dolazi novo poglavlje u čudovišni svet Warner Bros. i Legendary Picturesa – Godzila II: Kralj čudovišta, epska akciona avantura u kojoj se Godzila bori protiv najpopularnijih čudovišta u istoriji.

——————– Sponsored ——————–

Režiju potpisuje Michael Dougherty, a u glavnim su ulogama: Kyle Chandler, nominovana za nagradu Oskar Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, nominovana za nagradu Oskar® Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr., nominovani za nagradu Oskar David Strathairn i Ken Watanabe kao i nominovana za Zlatni globus Ziyi Zhang.

Nova priča prati junačke poduhvate kriptozoološke agencije Monarh koja se suočava s grupom mitoloških bića neverovatne veličine, uključujući i moćnu Godzilu, koja se suočava s Motrom, Rodanom i najvećim troglavim neprijateljem – Gidorahom. Kada se ove drevne super vrste za koje se smatra da su samo mitovi ponovno uzdignu, svi će se boriti za prevlast, uključujući i čoveka.

Godzilla II: Kralj čudovišta, u distribuciji Blitza, u bioscope dolazi DANAS ( 30.maja ) i to u najboljim formatima.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn