Pretraži

Gledaoci upozoravaju na jezive scene i zastrašujući sadržaj u novoj seriji zasnovanoj na istinitoj priči koja je postala broj 1 na Netflix-u

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Serija je za nekoliko sati dospela na vrh Netflixove liste.

Gledaoci Netflixa su na društvenim mrežama upozorili su na nasilni sadržaj u novoj hit seriji „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story“.

Serija, koja je nastavak uspešne drame Rajana Marfija iz 2022. godine, „Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story“, priča o Eriku i Lajlu Menendez, dvojici braće koja su ubila svoje roditelje u Beverli Hilsu 1989. godine.

Nikolas Aleksander Čaavez (General Hospital) i Kuper Koč (They/Them) igraju braću, dok njihove roditelje tumače Havijer Bardem i Kloe Sevini.

Na društvenim mrežama, gledaoci su delili svoje šokove zbog načina na koji je prikazana scena ubistva, mnogi su je opisivali kao izuzetno zastrašujuću.

Brate, gledam Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story… Nije bilo potrebno da scenu kada su ubili roditelje naprave tako realistično. Užas,“ napisao je jedan korisnik.

„Zapravo, sam bio potresen koliko je scena ubistva bila realistična,“ primetio je drugi.

„To je Rajan Marfi, bilo je užasno gledati. Obojica dečaka su zaista neverovatni.“

Serija je dostigla vrh liste najgledanijih serija na Netflixu, nadmašivši nedavni hit „The Perfect Couple“.

U recenziji serije sa tri zvezdice za The Independent, Kejti Rozinski je napisala:

„Nije teško videti zašto je Rajan Marfi bio privučen ovim slučajem koji je u središtu njegove nove Netflixove serije, „Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story“. Godine 1996, braća su osuđena za ubistvo svojih roditelja, Hozea i Kiti; braća su upucala roditelje dok su gledali televiziju u svojoj vili u Beverli Hilsu.

„Presuda je došla nakon dva visoko profilisana suđenja, od kojih je prvo prenošeno uživo na relativno novom kanalu, Court TV. Amerika je bila opsednuta ovom pričom, koja ima sve potrebne elemente za Marfijevu adaptaciju: brutalan zločin, medijska pompa, veliko bogatstvo.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn