Pretraži

Fotografije sa seta Keri i Zverke otkrile detalje nastavka ,,Seks i grada“ (FOTO)

Popcorn
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Sara Džesika Parker i Kris Not ponovo su zajedno pred kamerama u ulogama koje su im obeležile karijeru, a obožavaoci serije "Seks i grad" po prvi put su videli kako Zverka danas izgleda.

Sara i Kris ovih dana snimaju nastavak serije ,,Seks i grad" pod nazivom ,,And Just Like That", a sudeći po zajedničkim fotografijama, poznatog para, obožavaoci će biti oduševljeni. 



Fotografi su sada uslikali glumački par na ulicama Njujorka, a sudeći prema scenama koje su snimali, Keri i Zverka neće izbeći bračne probleme, ni u novim epizodama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Sara Džesika Parker na sebi je imala elegantnu kombinaciju sa upečatljivom suknjom na tufne i rajfom, dok je Kris odeven u jednostavno odelo. 

Dok je jedan deo publike iščekivao venčanje Keri Bredšo i Zverke, drugi su bili za to da konačno raskine par. 

Nastavak kultne serije imaće 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti platu od milion dolara, kako prenose strani mediji. Serija će pratiti prijateljstvo Keri, Mirande i Šarlot, kao i njihov ljubavni život u 50 – im godinama.  Najveća promena u serije biće, što neće biti Samante Džouns, koju su svi obožavali, a koju je glumila Kim Katral, te mnogi žale za njom, što neće biti deo ekipe.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn