Pretraži

FILMSKI SERIJAL SE NASTAVLJA BEZ NJEGA: Džoni Dep izgubio posao zbog sudske odluke

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Naime, kako se glumac tužio sa bivšom partnerkom i nekoliko puta bio na sudu zbog jezivih tužbi koje su uputili jedno drugome, gde je na kraju on i  optužen kako ju je maltretirao. 
On je na Instagramu saopštio da su iz studija Warner Bros zatražili da odustane od uloge negativca Gelerta Grindelvalda iz popularne filmske sage ,,Fantastične zveri", nakon što je izgubio sudski spor protiv listaThe Sun, koji ga je nazvao „muškarcem koji tuče žene“.Iako je glumac rekao da poštuje odluku kompanije, dodao je da taj trenutak neće odrediti njegovu karijeru, ni život. 

Komapnija Warner Bros je saopštila da će Dep odustati od snimanja filma i da će njegovu ulogu preuzeti drugi glumac, a ono što je posebno zanimljivo je to da je redak slučaj u Holivudu da se glumac promeni iz etičkih razloga. Dep planira da uloži žalbu sudu u Londonu.

Do sada su objavljena dva filma, od ukupno pet, koliko ih je planirano u serijalu ,,Fantastične zveri". Radnja se dešava 60 godina pre priče o Harryju Potteru, sa poznatim likovima u mlađem dobu.

Njegovo saopštenje možete pogledati u nastavku: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Nov 6, 2020 at 8:15am PST

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn