Pretraži

FILMSKA LJUBAV: 10 slavnih parova koji su se zaljubili tokom snimanja

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Today

Ovih 10 glumaca zaljubili su se na snimanju filmova:

1. Anđelina Džoli i Bred Pit – "Mr & Mrs Smith" (2005)

Screenshot: Youtube/ Today

Screenshot: Youtube/ Today

Svi se sećamo strastvene scene tuče u ovom filmu, kada su glumci Anđelina Džoli i Bred Pit igrali špijunski par. Na tom setu su se njih dvoje zapravo upoznali, a navodno i zaljubili. Slavni par je tada bio poznat pod nazivom "Brangelina", i venčali su se 2015, ali su se razdvojili 2016. Iz zajedničkog života imaju čak šestoro dece.

2. Robert Patinson i Kristen Stjuart – "Twilight" (2008)

Screenshot: Youtube/Nicki Swift

Screenshot: Youtube/Nicki Swift

Veza između Roberta Patinsona i njegove koleginice Kristen Stjuart dominirala je naslovnicama, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Twilight" 2008. godine, dok su igrali ljubavnike Belu Svon i Edvarda Kalena. Veza je postala javna kada su isplivale njihove zajedničke fotografije, međutim, par je raskinuo kada su paparaci uhvatili Stjuartovu kako ljubi oženjenog režisera Ruperta Saundersa 2012. godine. Ipak, Patinson i Stjuartova su se nakratko pomirili, ali su se potom definitivno razišli godinu dana kasnije.

3. Džoni Dep i Vinona Rajder – "Edward Scissorhands" (1990)

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Poznato je da su ova dve holivudske zvezde izlazile između 1989. i 1993. godine, nakon što su se upoznale na snimanju filma "Edward Scissorhands". Dep je bio toliko zaljubljen u Vinonu, da je čak uradio i tetovažu na kojoj je pisalo "Vinona Forever".



Međutim, njih dvoje su se razišli 1993. godine, pa je Džoni tetovažu promenio u "Vino zauvek". 

4. Dženifer Garner i Ben Aflek – "Daredevil" (2003)

Screenshot: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Screenshot: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Garner i Aflek su se upoznali na snimanju filma "Daredevil" iz 2003. i ubrzo nakon toga počeli su da se zabavljaju javno, malo nakon što se Aflek razveo od Dženifer Lopez.

Ipak, veza Bena i Garnerove nije dugo potrajala, te se Aflek vratio Lopezovoj i sada uživaju u roditeljstvu svoje troje dece.

5. Ian Somerhalder i Nina Dobrev – "The Vampire Diaries" (2009)

Screenshot: Instagram

Screenshot: Instagram

U čuvenoj tinejdžerskoj seriji Nina je igrala Elenu Gilbert, mlado siroče koje se zaljubljuje u vampira Dejmona Salvatorea, koga igra Somerholder.

Ubrzo su se pojavile glasine o stvarnoj romansi između njih, što je veoma uzbudilo fanove, a par je to i potvrdio 2011. godine. Nažalost, rastali su se 2013, a samo dve godine kasnije, Ijan se oženio glumicom Niki Rid.

6. Blejk Lajvli i Rajan Gosling – "The Green Lantern" (2011)

Photo: Instagram/blakelively

Photo: Instagram/blakelively

Sada već oženjeni par upoznao se na snimanju superherojskog filma "The Green Lantern" 2010. godine. Rejnolds je u to vreme bio oženjen Skarlet Johanson i Lajvli je izlazila sa kolegom Penom Badglijem. Tvrdili su da nisu počeli da se zabavljaju sve do 2011. godine, kada je okončan razvod Rejnolda i Skarlet, nakon čega su obelodanili svoju vezu. 

Blejk i Rajan su sada u srećnom braku i imaju troje dece.

7. Tom Kruz i Nikol Kidman – "Days of Thunder" (1990)

Screenshot: Youtube/ fabmusicify

Screenshot: Youtube/ fabmusicify

Par se zaljubio tokom kastinga za film "Days of Thunder", kada je Nikol priznala da ju je Kruz oborio s nogu i da se zaljubila.

Venčali su se 1990, usvojili dvoje dece, a zatim se razveli 2001. Razlozi za razlaz nisu nikad obelodanjeni, ali mediji navode da je njegova posvećenost sajentologiji možda bila ključni faktor.

Takođe, Nikol je nedavno priznala da se osećala kao da živi u njegovoj senci, kao i da je raskid teško prebolela.

8. Monika Beluči i Vinsent Kasel – "The Apartment" (1996)

Screenshot: Youtube/samech zh

Screenshot: Youtube/samech zh

Poznata italijanska glumica, koja važi za jednu od najlepših žena sveta, upoznala je francuskog glumca Vinsenta Kasela na snimanju filma "The Apartment". Kasel je tada igrao verenog muškarca koji vidi bivšu devojku (koju glumi Beluči) i postaje opsednut ponovnim susretom sa njom.

Slavni par je bio je u braku 14 godina, a 2013. se razveo. Imaju dve ćerke.

9. Penelope Kruz i Havijer Bardem – "Vicky Christina Barcelona" (2008)

Screenshot: Youtube/Actu Médias

Screenshot: Youtube/Actu Médias

 

Ovaj holivudski par započeo je romansu na snimanju filma Vudija Alena. Bardem je glumio umetnika Huana Antonija, koga privlače i Viki (Rebeka Hol) i Kristina (Skarlet Johanson), dok je još uvek u braku sa svojom nestabilnom bivšom ženom, koju igra Penelope Kruz.

Inače, par se prvi put  sreo na jednom snimanju 1992. godine, ali put prave ljubavi bio je dug. Venčali su se 2010. godine i imaju dvoje dece zajedno, Lea i Lunu.

10. Majli Sajrus i Lijam Hemvort – "The Last Song" (2010)

Photo: Instagram/mileycyrus

Photo: Instagram/mileycyrus

Hemsvort i Majli su se prvi put zaljubili na snimanju tinejdžerske romanse o punoletstvu, koju je režirao Nikolas Sparks.

Glumica je igrala buntovnu tinejdžerku koja se zaljubljuje u odbojkaša Vila, kog je igrao Hemsvort.

Nakon trogodišnje veze, verili su se 2012, ali su se razdvojili 2013. godine.

Par se tri godine kasnije pomirio i venčao 2018. godine. Delovalo je da je sve u redu, međutim, oni su se prethodne godine ponovo razišli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn