Pretraži

Fanovi „Emily in Paris“ konačno dočekali 4. sezonu, pa ostali razočarani: „Pre je bilo lagano i zabavno, a sada…“

Popcorn
0
Foto: Youtube prinscreen/Netflix

Odmah nakon što je četvrta sezona serije „Emily in Paris“ stigla na Netflix, gledaoci su podelili svoja mišljenja o prvih pet epizoda – i nisu svi oduševljeni.

Serija „Emily in Paris“ vratila se na Netflix s četvrtom sezonom, a nestrpljivi obožavaoci odmah su odgledali prvih pet epizoda, dok će preostalih pet biti dostupne za gledanje od 12. septembra.

Komplikovani romantični odnosi Emili (koju glumi Lili Kolins) i dalje igraju važnu ulogu u seriji, uključujući njen neugodni ljubavni trougao.

Ipak, iako se nastavak ove priče željno iščekivao mesecima, nisu svi fanovi bili impresionirani.

Reddit je bio prepun reakcija obožavalaca na najnovije avanture iz serije „Emily in Paris“ koje vam donosimo u nastavku, ali upozoravamo – ostatak ove priče sadrži velike spoilere za one koji još nisu gledali prvi deo četvrte sezone!

Jedan korisnik Reddita je istakao da ova sezona ima zrelije tonove u poređenju s prošlim sezonama, sugerišući da se čak i sama Emili razvila kao ličnost, dok je drugi postavio pitanje: „Primećuje li još neko da je četvrta sezona puno dramatičnija i realnija??

Ova sezona definitivno ima puno zreliji ton od svih prethodnih, ali može biti pomalo previše. Više nije ona utešna serija s kojom sam se upoznao… Nisam uspeo da se povežem s Emili kao obično.“

Dodali su: „Postaje pomalo previše realno. Ima puno događaja u vrlo kratkom vremenu, ali takođe osećam da se puno toga događa prilično nejasno. Ne razumem kako su Emili i Gabrijel mogli da budu zajedno tako brzo? Koji je pravi odnos Kamil i njene devojke? Sve se čini vrlo kratko s malo ili nimalo detalja, ali PUNO informacija.“

Originalni poster nagovestio je još mnogo dubljih detalja kroz sezonu, poput Silvine i prošlosti drugih žena koje je zlostavljao Luis de Leon.

Jednostavno ima PUNO neiskorišćenog potencijala!!!!,“ istakli su korisnici Redita.

Korisnici Reddita su se uglavnom slagali u komentarima, pri čemu je jedan od njih primetio da su čak i Emiline modne izjave izgledale zrelije.

„Potpuno se slažem. Mislim da je to i zbog toga što je faza zaljubljenosti u Pariz prošla, sada je sve stvarno. Takođe volim simboliku u odeći koja pokazuje da Emili postaje elegantnija sa manje kontrastnih dezena. Sada izgleda i ponaša se više kao odrasla osoba.“

Jedan korisnik je istakao da četvrta sezona i vizuelno izgleda mnogo drugačije i „teže“.

„Kvalitet kamere i filter koji su koristili su potpuno drugačiji. Prethodne sezone su bile svetle i vesele, a ova se čini tamnijom. Iskreno, ne sviđa mi se…“.

„Gledam sada i ima potpuno drugačiji osećaj – izgled, muzika itd. Pre je bilo zabavno i lagano, ovo je teže. Isključujem.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn