Pretraži

EMITOVANA SPECIJALNA EPIZODA ,,PRIJATELJA“: Evo koje scene su se najviše svidele fanovima

Popcorn
0
Photo: Warner Media

Popularan američki sitkom, koji prati živote mladih Njujorčana u njihovim dvadesetim i tridesetim godinama, završio se 2004. godine posle deset sezona, a sada su fanovi ove popularne serije imali priliku da svoje omiljene glumce vidi nakon sedamnaest godina u rekreiranim scenama iz serije. 

Postava glavnih glumaca se ne menja – ponovo smo videli na okupu Dženifer Aniston, Met LeBlanka, Kortni Koks, Metju Perija, Lisu Kudrou i Dejvid Švimera.

Osim glavne šestorke, poznate ličnosti kao što su Lejdi Gaga, Džastin Biber i Kara Delavinj bili su gosti ovog okupljanja. Poznati model Kara Delavinj na sceni se pojavila u haljini koju je Rejčel nosila kao deveruša na venčanju svog bivšeg verenika.

Scenaristi nisu zaboravili ni sporedne likove koje su fanovi ove serije voleli, samim tim ekipi se pridružila i Dženis koju igra Megi Viler, kao i Rejčelina sestra koju tumači Riz Viterspun i Ganter kog tumači Džejms Majkl Tajler.

Čitanje scenarija, takmičenja u pogađanju zanimljivih činjenica u vezi sa serijom, modne revije, video isečci iz arhiva i intervju sa poznatim ličnostima, upakovani su u sat i 43 minuta koliko je trajalo okupljanje, a koje je bilo dostupno predstavnicima medija u sredu.

Magazin Roling Stoun opisuje ga kao „natrpanog sa previše gostujućih glumaca“, ali navodi i da scena u kojoj šestoro glumaca razmenjuje šale „pogađa u mesto slatkih sećanja“.

Reakcije su za sada pozitivne, iako su mnogi kritičari primetili da su neki delovi specijala bolji od drugih, a evo koje scene su se najviše dopale fanovima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn