Pretraži

ELITE: Serija koja je zaludela milionsku publiku

Popcorn
0
Photo Netflix

Oni su lepi, bogati i imaju probleme. Probleme tipa “bogati plaču, ali baš jako”. Autori serije su se pobrinuli da njihove priče ne budu trivijalne.

Oni se bore za jednakost u društvu, pokazuju razliku među kulturama, među bogatašima i onima koji to nisu, među ljudima koji su rešili da žive drugačije, prikazane su razorene porodice, pogrešne vrednosti, a kroz sve vas vode slojeviti likovi koji vam drže pažnju.



Serija iz sezone u sezonu prati likove Samjuela, Nadiu, Kristijana, Karlu, Lukreciju, Guzmana… Njihovi životi su isprepleteni privatno i u školi, iza njih se kriju mračne priče, ne one lagane i trivijalne kao u američkim tinejdžerskim serijama. Oni otvoreno govore o svojoj seksualnosti, a tamne strane svoje ličnosti ogoljuju toliko da su brutalni.

A sve počinje užasnim ubistvom. Radnja se dalje plete taman tako da svima drži pažnju.

Čak i ako ste je dugo odbijali, gomila bogatih skockanih klinaca će vam pokazati da nećete baš da bacite tri sata života dok ih pratite. Serija je daleko od onih old skul tin stvari od kojih može samo da vam pripadne muka.

Četvrta sezona ove drame koja je izašla na Netfliksu sa elementima trilera, vraća nam stare likove na male ekrane, ali nam u priču uvodi i potpuno nove likove koji će upotpuniti priču. Iako je misterija oko koje je isprepletena radnja ove serije rešena (ubistvo devojke koju glumi María Pedraza), to ne znači da učenike ove škole u četvrtoj, i za sada poslednjoj, sezoni dočekati miran period. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn