Pretraži

DŽON VIK DOLAZI U JOŠ DVA NASTAVKA: Kijanu Rivs definitivno osvojio srca publike

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Face Off

Nema sumnje da Kijanu Rivs zaista spada među najpopularnije likove današnjice. Ne samo što će ove godine biti snimljen Džon Vik 4, nego je zakazano i snimanje petog nastavka, koji ćemo moći da gledamo već sledeće godine.Iako ovo na prvi pogled izgleda kao malo preterivanje, zapravo uopšte nije čudno. Lajonsgejt je ovu franšizu stavio na vrh liste prioriteta iz jednostavnog razloga, što su prva tri nastavka Džona Vika za vrlo kratko vreme inkasirala 584 miliona dolara.

Međutim, pitanje je koliko bi filmski serijal o penzionisanom plaćenom ubici kom pogrešni ljudi ubiju psa pa otpočinje krvavi rat sa celim svetom bila popularna da glavnu ulogu ne igra Kijanu Rivs, koji je, zapravo, apsolutna suprotnost Viku.

Ovaj glumac svakako spada u najomiljenije holivudske likove na planeti, najpre zbog toga što je skroman, srdačan i duhovit. Nikada nikog ne potcenjuje, a najveći deo svojih prihoda odvaja za dečje bolnice.

Zbog svega ovoga, reklo bi se da franšiza "Džon Vik", iako veoma dobro snimljena, zapravo počiva na njegovom karakteru. A dokle će tako biti?

Pa, barem još dvaput, pišu svetski mediji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn