Pretraži

Dženifer Lopez dobila glavnu ulogu u Netfliksovom filmu

Popcorn
0
Photo: Instagram/jlo

Novo ostvarenje potiče od Breda Pejtona, režisera filmova "Dwayne Johnson" i "Rampage".

Dženifer Lopez će igrati naslovnog junaka, koji se bori za čovečanstvo u budućnosti kada A.I. vojnik bude utvrdio da je jedini način da se prekine rat okončanje čovečanstva. Da bi pobedio A.I. Atlas mora raditi sa jednom stvari koje se najviše boji – drugim A.I.

Kako strani mediji pišu, Ejron Eli Kolejt piše najnoviji nacrt scenarija, za koji se prvobitno pobrinuo Leo Sardarian.Džej Lo će producirati "Atlas" u okviru svoje kuće "Nuyorican Productions" sa Benijem Medinom i Elen Goldmit-Tomas, ali i Džobijem Haroldom i Tori Tunelom iz "Safehouse Pictures".

Podsetimo, Dženifer je nedavno sklopila višegodišnji ugovor sa Netfliksom. Ona će proizvoditi filmski i televizijski sadržaj, u kom se prikazuju glumice, pisci i filmski stvaraoci.

  • Uzbuđena sam što najavljujem svoje novo partnerstvo sa Netfliksom. Elen, Beni i ja verujemo da za nas ne postoj bolji dom od kompanije koja kreira sadržaje i pokušava da se suprotstavi uobičajenoj mudrosti i direktno plasira milionima ljudi širom sveta koji više ne gledaju na umetnost i zabavu s onim ograničenjima iz prošlosti – rekla je Džej Lo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn