Pretraži

Stiže druga sezona serije vredne MILIJARDU dolara: Trejler najskupljeg TV programa svih vremena najavljuje neverovatne prizore i epske bitke

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Prime Video

Smeštena hiljadama godina pre originalnog „Gospodara prstenova“, serija „The Lord of the Rings: The Rings of Power“ se delimično temelji na posthumnom romanu J. R. R. Tolkina ‘Silmarillion’. 

Stigao je trejler za drugu sezonu serije ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’. Premijerno prikazan tokom panela emisije na Comic-Conu u San Diegu, trejler je obožavateljima dao pogled na svu akciju velikih razmera koja će uslediti dok se bitka protiv Saurona nastavlja.

„Sauron se vratio. Izbačen od strane Galadriel, bez vojske ili saveznika, Mračni Gospodar u usponu sada se mora osloniti na svoju vlastitu lukavost kako bi obnovio svoju snagu i nadgledao stvaranje Prstenova moći koji će mu omogućiti da veže sve narode Međuzemlja za svoju zlokobnu volju“, stoji u službenom sinopsisu.

Opširan trejler koji traže više od tri i po minuta  sadrži scene epskih bitaka, magije, masovnog uništenja, vilenjaka i stabla koje govori. Snimka borbe za vlast nad Međuzemljem podiže uloge u prvoj sezoni i nastavlja širiti svemir Gospodara prstenova.

„Rings of Power“, koji su stvorili J. D. Pejn i Patrik Mekej, ušao je u televizijsku istoriju kada je Amazon platio milijardu dolara za pet sezona, što je ovu seriju učinilo najskupljim TV programom ikada.

Druga sezona „The Lord of the Rings: The Rings of Power“ premijerno će biti prikazana na Prime Videu 29. avgusta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn