Pretraži

DOSTUPNO NA NETFLIX-U: Stigao nastavak „The Princess Switch“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Kao i u prethodnim delovima, glavnu ulogu tumači princeza novogodišnjih i božićnih filmova, glumica Vanesa Hadžins, koja u filmu igra tri role – pekarku iz Čikaga Stejsi, vojvokinju Montenara Lejdi Margaret, kao i njenu zlu rođaku Fionu.

Treći deo "The Priness Switch: Romancing The Star" počinje kratkim rezimeom dosadašnjih događaja  – Stejsi postaje princeza od Belgravije nakon udaje za Edvarda Vindema, princa od Belgravije (Sam Paladio). U međuvremenu, njena najbolja prijateljica i dvojnica Lejdi Margaret, kraljica Montenara (takođe Hadžens) udata je za Kevina (Nik Sagar). U poslednjem filmu, Margaretina rođaka Fiona (takođe Hadžins) pokušala je da ukrade Margaretin tron, dospevši u društveni rad. Ali sada, kada je neprocenjiva relikvija ukradena, oni traže Fioninu pomoć.

Screenshot: Youtube/vanessahudgens

Screenshot: Youtube/vanessahudgens

 

Snimanje filma završeno je u martu 2021. godine.

Inače, fanovi su 2018. godine, kada je prikazan prvi deo serijala, imali prilike da posete izmišljenu zemlju Belgraviju. U prvom delu serijala, glumica je igrala dve uloge, a u narednom čak tri. Vođeni tim putem fanovi su nagađali da li će treći deo Vanesi doneti i četvrtu ulogu, međutim, Hadžinsova je to demantovala.

– Odmah ću da demantujem tu glasinu, to se neće desiti. Tri lika su mi granica, to je ono što mentalno mogu da podnesem.

Trejler za "The Priness Switch: Romancing The Star" možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn