Pretraži

Dokumentarac „Seks i grad“ je po komentarima bolji od serije

Popcorn
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Dokumentarac objašnjava kako je izgledalo snimanje nove sezone serije tokom pandemije koronavirusa, bliže objašnjava nove likove u seriji, priča o gubitku Vila Garsona, koji je tumačio sporednog lika Stenforda, ali i komentariše modne kreacije koje su svakako neizostavan trenutak u seriji.

I, fanovi su jako zadovoljni. Čak i oni kojima se nije dopala nova sezona u poređenju sa starim, originalnim serijalom „Seksa i grada“.
 



Sara Džesika Parker je sačuvala legendarne modne kombinacije svog lika, Keri Bredšo, i to u sobi sa kontrolisanom temperaturom gde nijedan čovek pre snimanja ovog dokumentarca nije ušao, kako kažu.

Takođe je sačuvala i neki originalni nameštaj iz stana Keri Bredšo, iz prvih sezona serije.

Kada je u novu sezonu stigla Nikol Ari Parker, koja tumači Lizu Tod Veksli, svi su mislili da će ona zameniti Samantu Džouns, odnosno Kim Katral. Scenaristi, Kristin Dejvis i Sara Džesika Parker, ovo su oštro demantovali u dokumentarcu.

Zanimljiva činjenica iz serije koju smo saznali u dokumentarcu – Scena u kojoj se Miranda i Naja raspravljaju na stanici metroa, prvi je put da su se neki likovi iz Seksa i grada ikada snimali u metrou. Ikada.

Sara Džesika Parker i reditelj Majkl Patrik King znali su da žele da Kristin Dejvis dodele rediteljsku palicu u jednoj od epizoda još pre nego da je pristala da se pojavi u novoj sezoni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn