Pretraži

Da li je „No way home“ poslednji deo franšize o Spajdermenu?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Marvel Entertainment

Novi Spajdermen nagoveštava da se trilogija filmova Toma Holanda u glavnoj ulozi završava, a zahvaljujući čaroliji koju je bacio Doktor Strejndž, drama će povezivati razne zlikovce iz ostalih delova filma koji su se pojavljivali u poslednjih 20 godina.

Upravo zbog toga, fanovi smatraju da bi "No way home" zajedno sa Holandom i svim zlikovcima na jednom mestu mogao da bude poslednji deo franšize, a i sam glumac početkom novembra potvrdio je da je ovaj deo verovatno jedan od poslednjih.

Screenshot: Youtube/Sony Pictures Entertainment

Screenshot: Youtube/Sony Pictures Entertainment

 

– Svi smo tretirali "No way home" kao kraj franšize. Ako bismo imali sreće da ponovo zaronimo u ove likove, videli biste sasvim drugačiju verziju. Pokušali bsmo da izgradimo nešto drugačije i tonski promenimo filmove. Da li će se to desiti ili ne, ne znam. Ali definitivno smo se prema ovom delu odnosili kao da se bliži kraj. To se osećalo.

Međutim, na radost svih fanova, producentkinja Ejmi Paskal kaže da Marvel i Soni još nisu gotovi.



– Ovo nije poslednji film koji ćemo snimiti sa Marvelom i ovo nije poslednji film o Spajdermenu. Već sada se spremamo da snimimo sledeći film o Spajdermenu sa Tomom Holandom i Marvelom.

Inače, Holand se pojavio u tri samostalna filma o Spajdermenu zajedno sa ključnim ulogama u "Kapetan Amerika: Građanski rat", "Osvetnici: Rat beskonačnosti" i "Osvetnici: Kraj igre", a u Marvelov univerzum filmova ušao je kada je imao samo 19 godina.

Trejler za film možete pogledati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn