Pretraži

BUDITE SPREMNI: Neviđeni preokret u novim epizodama ,,Tračare“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/HBO Max

Naratorka nove serije, a i originalne, Kristen Bell otkrila je za sve fanove popularne serije ,,Tračara" da nas u novoj seriji očekuje neviđenio preokret u epizodama

U emisiji ,,The Tonight Show" Kristen je potvrdila da će reprizirati svoju ulogu i u novim epizodama i zašto voli da snima crtane i glasove. Ona je ovim putem dala malu uvertiru šta nas očekuje kada se opet vratimo na Aper ist sajd

– Nova serija je zaista super jer govori o tome kako su nas društvene mreže promenile, i otvorenija je jer je na HBO Maxu. Na kraju prve epizode dešava se preokret koji je drugačiji od svega što očekujete“ – rekla je Kristen u emisiji. 

Screenshot: Youtube/Chelsea Eley

Screenshot: Youtube/Chelsea Eley

 

Naratorka nje otkrila veće detalje i šta nas tačno čeka u novim epizodama, ali ono što je potvrdila jeste da će nova ,,Tračara" pomerati granice na način na koji originalna serija nikad nije mogla, a sve je to zahvaljujući strimingu i HBO Maxu. 

Na pominjanje ponavljanja uloge glasa Tračare Kristine je izjavila sledeće:

– Obožavam tu ulogu. Sviđa mi se izazov što moram izazvati emocije kod publike koristeći samo jedan alat. Ton, visina, ritam mog glasa, zaista je zabavno“ – završila je naratorka poplarne serije. 

Početak prikazivanja nove serije ,,Tračara" počinje 8. jula i svi fanovi iste ne mogu da dočekaju prvu epizodu. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn