Pretraži

BOLJA I OD „STRANGER THINGS“: Ovo je trenutno najtraženija serija na svetu (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Star Wars

Čak i oni koji nisu gledali seriju "Stranger Things" verovatno znaju da je ovo jedna od najpopularnijih Netflix-ovih serija. Ali, ove nedelje je sa emitovanjem počela serija "The Mandalorian" koja je ovu hit seriju skinula sa trona i postala najtraženija serija u SAD-u.

——————– Sponsored ——————–


Perot Analitiks, kompanija koja prati potražnju gledalaca za određenim sadržajem, je na vrhu liste najtraženijih imala "Stranger Things", koja je držala rekord od 21 nedelju kontinuirane potražnje. Ovaj servis prati koliko ljudi traže određenu seriju, koliko rasprava serija podstiče i koliko su gladeoci uključeni u rasprave o sadržaju, ali i koliko je serija gledana.

Ova serije je zapravo deo univerzuma "Star Wars-a", a društvene mreže su eksplodirale objavama vezanim za bebu Jodu, koja je seriji privukla dodatnu pažnju.


"The Mandalorian" je odmah postao i jedna od najtraženijih serija na piratskim sajtovima, a kupio je gledaoce već u prvoj epizodi. Naime, na kraju glavni junak pronalazi bebu iz vrste Joda, što je odmah izbezumilo gledaoce. Naime, 50-godišnja beba Joda prvo je stvorenje vrste Joda osim originalnog Jode koji je preminuo u "Povratku Džedaja" u starosti od otprilike 900 godina.

Maleni zeleni stvor ujedinio je fanove svih trilogija "Star wars-a", a s obzirom na to kako ga Disney uopšte nije spominjao u najavama serije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn