Pretraži

BIKOVIĆ ODBIO AMERIČKO TRŽIŠTE: Miloš Biković nije prihvatio da zaigra u ovom filmu

Popcorn
0
Photo: Instagram/bikovic

Jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković radi punom parom. Protekla godina za njega bila je u dobroj meri uspešna, obzirom da je glumac okončao, ali i započeo brojne projekte. Poznato je da je Biković osvojio srca domaće ali i ruske publike, ali uloga koju je odbio mogla je da mu donese svetsku slavu.Naime, Biković je odbio poziv poznatog američkog producenta Havrija Lovra da zaigra u filmu ‘Poslednja Zabava‘. Milošu je bila ponuđena jedna od glavnih uloga u pomenutoj komediji, ipak zbog brojnih obaveza, na koje se glumac unapred obavezao morao je da odustane od ovog projekta.

– Tačno je da sam dobio ponudu da zaigram u tom filmu, ali neću igrati u njemu. Početak snimanja se nije uklopio sa mojim gustim rasporedom i nije bilo nikakvih šansi da uđem u taj projekat – objasnio je Biković.

Početak snimanja filma ‘Poslednja zabava‘ dugo je odlagan usled nepredvidive situacije, ipak s realizacijom projekta trebalo je da se krene sredinom prošle godine.

– Glavne uloge je prvobitno trebalo da igraju Kristofer Lamb i mlada španska zvezda Mario Kasas. Odustali su u poslednjem trenutku, a producenti su dugo tragali za glumcima koji bi mogli da ih zamene. Na kraju je izbor pao na Miloša Bikovića i Španskog glumca Oskara Heanada – izjavio je izvor za strane medije, te nastavio:

– Ponuđena mu je rola prevrtljivog španskog bankara Ksavijera, koji sa svojim ortakom (Oskar Heanada) odlazi u Holivud kako bi oprali novac ulažući ga u snimanje filmova.

Film će se snimati u špansko-američkoj koprodukciji i to bi bio prvi Milošev projekat koji bi ga predstavio američkom tržištu, međutim na tako nešto ipak ćemo morati da sačekamo još neko vreme.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn