Pretraži

BESMISLENA EKSTRAVAGANCIJA: Treća sezona Emily in Paris naišla na surove kritike

Popcorn
0
Foto: Printscreen Youtube/Netflix

Iako niko nije očekivao remek-delo nakon što smo u prve dve sezone dobro upoznali seriju, treća sezona uspela je da razočara kritičare.

Kako kritičari i strani mediji opisuju, treća sezona je samo nastavak "besmislene ekstravagancije", praznih narativa, "ispranih i ponovljenih" avantura, a kako tvrde, čak ni blistavi garderoberi i prelepi pejzaži ne mogu da bace u senku dosadnu radnju, tempo i likove.

S druge strane, stajlinzi su i ovog puta pokupili samo pohvale, a glavne akterke Emili, Silvi i Kamil ni ove sezone nisu podbacile. Za to je zaslužna stilistkinja Merilin Fitusi, koja je preuzela taj posao od titanke industrije Patriše Fild.

Svi su iščekivali seriju, naročito zbog kostima, pa je bio veliki izazov ne ponavljati se – morali smo da kršimo pravila odevanja i stalno donosimo nove lookove koji će biti zanimljivi – rekla je Merilin za Harper‘s Bazaar.

– Ove sezone imala sam veliku slobodu. Mogla sam još više iskazivati svoj stil, radeći još blže s timom, naročito s Lili Kolins – dodala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shop Your TV (@shopyourtv)

 

Titulu najbolje odevene ponela je Kamil, čiji je stil najsmireniji s obzirom na to da predstavlja francuski šik, piše Glorija.hr. 

– Glavna lekcija koju sam naučila od Patriše bio je njen moto: ‘Ne zanima nas stvarnost‘, što mi je dalo veliku slobodu u pogledu tona i duha. Potpuno sam se prepustila. Nisam radila onako kako bi se to radilo u francuskom maniru i nisam tražila opravdanja za neke outfite – tvrdi Fitusi.

 

 

Silvi pak predstavlja tradicionalnu Parižanku u ultraluksuznim outfitima. U trećoj sezoni ona je na raskršću karijere, što utiče, između ostalog, i na njen stil odevanja. Nova Silvi sklona je rizicima, kako u karijeri, tako i u privatnom životu, ali i u modi.

  • Za lik Silvi, reč je o mogućnosti rizikovanja. Dosad je birala crnu i belu i minimalizam, a sad se odvažila da pomeša boju fuksije s narandžstom, uz dašak ljubičaste – ističe Fitusi.

Stil Emili ovog puta je prefinjeniji nego ikad, i to bez odricanja od boja i dezena. 

Videtćete da je poštovala sva pravila francuske mode, ali ih je interpretirala na svoj način – zaključila je Fitusi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn