Pretraži

ARTURO UBIJA DENVERA: Gledaoci ostaju bez omiljenog pljačkaša u petoj sezoni serije La Casa De Papel?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Denver (glumio ga je Jaime Lorente) pao je na Moniku Gaztambide (Esther Acebo) u prvoj sezoni popularne serije nakon što se pretvarao da će je ubiti po nalogu Berlina (Pedro Alonso) i umesto toga samo je povredio tako što ju je upucao u bedro. Dok ju je držao skrivenom, Denver i Monika zbližili su se i na kraju se zaljubili. Obožavatelji La Casa De Papel znaju da je Monica prvobitno bila u vezi sa Arturom Romanom (Enrikue Arce), a na dan pljačke Kraljevske kovnice otkrila je da je trudna s njegovim detetom. Arturo je želeo da abortira dete, ali Monika je želela da bude majka. Denver ju je nagovorio da zadrži dete, a par je napustio Kraljevski kovnik zajedno sa ciljem da osnuju porodicu. Ali sada su Denver i Arturo ponovo sukobe, pa se postavlja pitanje da li bi se bivši direktor Kraljevske kovnice mogao osvetiti Denveru?



Arturo je besan što je Denver odgajao svoje dete sa Monikom – koja je sada poznata kao Stokholm – i oni žive na Tajlandu.

Kada je saznao za novu pljačku na Španskoj obali, upao je u zgradu i sada je još jedan talac.

I on koristi svoje vreme u banci da napuni Denver i Stokholm – kao i da počini niz drugih groznih zločina.

Denver je pobesneo kada je saznao da se Arturo vraća i pokušavao je da ubedi Stokholm da ga pusti da vidi Sinsinati.
Par je završio borbu sa Arturom kojeg je Denver teško pretukao, a Stokholm je ostala užasnuta.

S obzirom da je Arturo odlučniji nego ikad ranije da se osveti Denveru zbog uništenja njegove veze sa Stokholmom, fanovi su zabrinuti zbog glasine da će ubiti pljačkaša.

Korisnik Reddita priianshu33333 pitao je fanove za savet o glasinama o Arturovoj budućnosti, jer su napisali: "Kruži se glasina da će Arturito ubiti Denvera."

Fanovi su brzo odgovorili i izrazili nadu da će Arturo i Denver ostati odvojeni.
Jedan gledalac je odgovorio, „Za početak, nadam se da se držao podalje od ostalih talaca ove sezone.

„Drugo, upucana je u nogu i pretpostavljam da uskoro ne ide nikuda, posebno ako su ostali taoci koji su mu stvarno smetali.

„Postoji mogućnost da će Denver umreti, ali veoma sumnjam da će Arturo biti odgovoran za njegovu smrt.

„Tip je propalica i mislim da je to kraj njegovog karaktera.
"Prešao je od gipkog heroja za taoce u prvoj pljački do jadnog silovatelja u drugoj i mislim da pisci ne trebaju tome dodati još stvari."

Međutim, drugi gledalac veruje da će Palermo (Rodrigo de la Serna) biti odgovoran za Denverovu smrt dok su teoretizovali: „Osećam da će to biti Palermo, on je odgovoran za Nairobijevu smrt i ponašao se kao potpuni debil.

"Pisci će ga se osloboditi pre ili kasnije."

Bilo kako bilo, budućnost za Denvera ne izgleda sjajno, kako se čini, Stockholm bi ga mogla napustiti nakon što se pljačka završi.
Govoreći na filmskom festivalu u Čelsiju ranije ovog meseca, glumica Esther rekla je da se sve što njen lik želi je vratiti sa sinom Cincinnatijem.

Objasnila je: „Srećna sam što ne moram da smislim svoju priču, jer da sam to morala, ne bih smislila ono što su mi dali pisci, pa sam zbog toga srećna.

"Držiće se tradicionalnije rute i izaći će živa i pronaći Cincinnati, ali ko zna?

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn