Pretraži

Za sve one sa slomljenim srcem: Naša popularna influenserka otkrila koja tri filma daju važne lekcije svim devojkama

Popcorn
0

Influenserka poznata pod imenom Angel Tatjana otkrila je nešto više o ljubavi i emotivnim slomovima kroz koje je prošla tokom godina, pa preporučila tri filma iz kojih je ona naučila važne lekcije.

Angel Tatjana danas uživa u srećnom braku i ponosna je majka dva dečaka. Međutim i ona je, poput mnogih drugih devojaka, tokom godina doživela velike ljubavi, veze, ali i lom srca.

Ona je sada odgovarajući na najzanimljiva pitanja njenih pratilaca otkrila kako je ona prebolela bivše veze, ali i nakon koje je najviše patila.

„Ja od tri veze koje sam imala pre braka sam samo baš patila posle prve (15.5 – 20god). Ali ta jedna patnja je bila dosta za tri života, i to je izgledalo ovako: Faza tuge (i treba se isplakati). Faza povlačenja, čitanja, pisanja, filmovi. Faza buđenje, ‘shvatanje’. Faza besa koji sam usmerila da radim na nečemu što me unapređuje. Faza gašenje, uopšte pomisao na sve kroz rad i uspehe male i velike. Faza gazim, rasturam jer je život kratak, imaš sebe i ti odlučuješ o tome gde i kako ćeš biti sutra. I tako ti se vrati samopouzdanje i energija, probudi se uzbuđenje za svim mnogo lepšim što stiže“, otkrila je Tatjana.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Ona je potom iskoristila priliku da podeli svoj „sveti trio“ kada se radi o filmovima koji su joj pomogli da prevaziđe ljubavne brodolome.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

The Woman

Film se vrti oko četiri bliske prijateljice: jedna je udata i ima četvoro dece, druga je udata i ima jedno dete, ali je muž vara, treća je uspešna biznis žena, a četvrta je lezbijka.

Bogata Njujorčanka, koju igra Meg Rajan, bori se sa odlukom da napusti svog nevernog muža, dok ona i njene prijateljice otkrivaju da žene zaista mogu imati sve.

„Značajan na tu temu sa toliko aspekata“, napisala je influenserka o ovom filmu.

He’s just not that into you

Radnja prati devet ljudi i njihove različite romantične probleme. Điđi, koja je zajednička nit među likovima, prati se detaljnije od ostalih osam i ima razvijeniju priču, jer konstantno pogrešno tumači ponašanje svojih romantičnih partnera. Upoznaje Aleksa, koji joj pomaže da protumači signale koje joj šalju muškarci sa kojima izlazi.

U filmu glumi ansambl zvezda: Ben Aflek, Dženifer Aniston, Dru Barimor, Dženifer Koneli, Kevin Konoli, Bredli Kuper, Dženifer Gudvin, Skarlet Johanson i Džastin Long.

Tatjana je imala komentar i na ovaj film, te ga je preporučila svakoj devojci, bez obzira u kojoj životnoj fazi se nalazi.

„Trebalo bi svaka devojka da odgleda nebitno u kojoj fazi, ovo bi zapravo trebao da bude zakon pre ulaska u ljubavni svet.“

Joy

Dženifer Lorens igra Džoj Mangano, ženu koja je izumela mop i postala TV zvezda. Film je haotična i duhovita porodična komedija sa mnogo topline, ali i sa određenim strukturnim nedostacima i nekonzistencijama. Pored Dženifer u glavnim ulogama su se našli i legendarni Robert De Niro, kao i Bredli Kuper.

„Više smer preduzetništvo/karijera, ali takav empowerment. Zasnovano je na istinitoj priči“, bio je Tatjanin komentar na ovo ostvarenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn