Pretraži

80 NOVIH OSTVARENJA: Izašao Netflix-ov trejler koji najavljuje premijere filmova u 2022.

Popcorn
0
Photo: Pixabay.com

Baš kao i prošle godine, Netflix će 2022. puštati najmanje po jedan film nedeljno. Trenutno je na spisku više od 70 filmova za ovu godinu.

Trominutni tizer koji je objavila ova striming platforma najavljuje predstojeće filmove, uključujući Knives Out 2, kao i nastavak fantastičnog misteriozne komedije Rian Johnson.

Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

 

Postoje trejleri za Enola Holmes 2 i Slumberland. Takođe, možete prvi put da zavirite u The Gray Man, triler redatelja Avengers: Endgame directors Joe, Džoa i Entonija Rusa.

Među ostalim filmovima u Netflix-ovom planu su naučnofantastični filmovi sa The MothershipSpaceman i nova verzija Matilde. Kao i uvek, na ovogodišnjem spisku postoji širok spektar ponuda, uključujući akcione, komedije, drame, horore i porodične filmove.Definitivno će ovo biti žanrovski raznolika godina za ovaj striming servis.

Podsećamo, Netflix je ranije obavestio svoje fanove da će, nakon ogromnog uspeha korejske serije "Squid Game", ove godine objaviti još 25 novih, originalnih korejskih serija.

U 2021. godini, Netfliks je uložio preko pola milijarde dolara u korejski sadržaj, a ovogodišnji plan najavljuje da će se ta cifra potrošnje povećati.

Trejler koji najavljuje premijere filmova možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn