Pretraži

6. SEZONA VIKINGA SE EMITUJE PRE KRAJA 2020.: Ajvar Beskosni umire u poslednjoj borbi?

Popcorn
0
Photo: Instagram/ alexhoeghandersen

U drugoj polovini šeste sezone Ivar bezkosni, kojeg glumi Alek Hogh Andersen, otkriće da je njegov brat Bjorn Gvozdeni, kog glumi Alekandar Ludvig zapravo živ. Publika se pita da li će zapravo Ajvar ostati uopšte živ nakon spojlera koje je podelio na svojim društvenim mrežama. 

Podsećanja radi, u prvom delu šeste sezone ove serije, Vikinzi su doživeli veliku bitku između sa Rusima, koji žive u Skandinaviji.Ajvar se pridružio princu Olegu u pohodu na Kategat, kada je na kraju samog pohoda ranio polubrata Bjorna i ostavio ga "mrtvog".

Međutim, spojleri za drugi deo šeste sezone pokazuju kako se Bjorn pojavljuje ispred Ajvara, i to u vrlo živom izdanju. 

Andersen je na svojim profilima na društvenim mrežama podelio neke fotografije i snimke iza kulisa iz dela B šeste sezone. 26-godišnjak je sugerisao da će biti još borbe jer će objaviti brojne fotografije sebe prekrivene krvlju. Pohvalio je šminkera Toma McInerneija porukom: „Vreme je za post sa priznanjem šminker" 

  • Tokom 3,5 godine rada na projektu, sir Tom McInernei osećao sam se lepo. (Skoro) svaki dan. Hvala vam na vašem nežnom dodiru- napisao ej on.

Fanovi su brzo podelili svoje misli o fotografijama, a mnogi su verovali da znače da će zlikovac Ajvar umreti u narednim epizodama. Jedna od fotografija prikazuje glumca sa licem prekrivenim lažnom krvlju, zbog čega su fanovi jako zabrinuti.

Tvorac Vikingsa, Majkl Hirst, rekao je da će serija imati zadovoljavajući kraj. 

Iako mnogi obožavaoci veruju da je Bjorn stigao do kraja svojih borbenih dana, on s razlogom nosi nadimak Gvozdeni. Možda će u sebi pronaći snage da pobedi brata jednom zauvek, što bi obradovalo mnoge obožavatelje, no oni koji su podržavali Andersenov lik tokom serije, nadaju se da će ipak on preživeti.

Jedna od fotografija koje je objavio Andersen prikazuje njegov lik sa vrlo dugom bradom. Imajući to u vidu, moglo bi da se desi nekoliko scena u drugoj polovini sezone tokom koje je prošlo puno vremena. Navijači se raduju da vide da li će Ivar nastaviti da podržava Olega u drugoj bitci ili će se on vratiti svojoj braći.

 

Jedan fan je rekao na Instagramu: "Otkako je Ragnar (Travis Fimmel) umro, već je bilo očigledno da će ga Ajvar zameniti kao najboljeg lika." Još jedan navijač rekao je: "Stari Ajvar je potvrdio", nagoveštavajući da neće umreti u borbi. Pravi Ajvar Beskosni umro je 870. godine od iznenadne bolesti. Ako serija prati istoriju vikinškog doba, verovatno će on preživeti poslednju bitku.

-Nekad sam voleo Ivara, ali on postaje kralj Džefri iz Igre prestola- glasio je takođe jedan od komentara fanova.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn