Pretraži

3 filma za one koji vole romantične tnejdžerske komedije

Popcorn
0
Photo: Screenshot/ Movieclips Classic Trailers

Priča o Pepeljugi

Sem Montgomeri jedna je od manje popularnih devojaka u svojoj školi, koju grupa bogatih devojaka ogovara i zadirkuje, na čelu sa razmaženom Šelbi Kamings. Ona je izgubila oca sa šest godina i svo bogatstvo je pripalo njenoj zloj maćehi, koja sada Sem iscrpljuje i muči. Sem jedinu utehu nalazi kada komunicira sa momkom koga i ne poznaje putem email-a ili porukama na mobilnom. Oni su se dogovorili da se upoznaju na školskom plesu, ali Sem su iskrsle neodložne obaveze, a i počinje da se plaši da on neće hteti da ima ništa sa njom kada vidi kako izgleda. Otkačena plavuša 

Šer Horovic  je bogata, lepa i popularna učenica ugledne gimnazije na Beverli Hilsu, koja ima tu sposobnost da svako nagovori na ono što ona želi. Ali jedino što ne uspeva jeste da dobije veću ocenu kod jednog profesora. Tako Šer zajedno sa svojom prijateljicom Dion odlučuje da ga spoji sa jednom njihovom profesorkom, ne bi l postao srećniji i opušteniji prilikom ocenjivanja.

Na kraju duge 

Rosie i Alex su najbolji prijatelji od malih nogu. Kada njihovu bliskost upotpune brojni izlasci i propali dejtovi, Alex odlazi na studije u Ameriku. Rosie je bez njega izgubljena pa ubrzo odlučuje da se preseli kod njega u Boston, ali tada primi vest koja će joj zauvijek promeniti život i zadržati je kod kuće u Irskoj.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn