Pretraži

Podnela zahtev za razvod, pa objavila da čeka treće dete! Kardi Bi nakon raspada braka sa Offsetom šokirala fanove vestima

News
0
Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Američka reperka Kardi Bi iznenadila je svoje fanove i otkrila da je trudna i da očekuje svoje treće dete, nakon što je potvrdila da se razvodi od repera Offseta.

Ova 31-godišnja zvezda podelila je vest na Instagramu u četvrtak, ponosno pokazavši svoj trudnički stomak i izrazivši zahvalnost za novu fazu koja je očekuje u narednom periodu života..

Najava dolazi samo dan nakon što je Kardi Bi podnela zahtev za razvod od svog muža Offseta, koji je bio jedan od članova popularne trep grupe Migosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

U svom Instagram postu, Kardi je napisala: „Sa svakim krajem dolazi novi početak! Izuzetno sam zahvalna što sam podelila ovu sezonu sa tobom, doneo si mi više ljubavi, više života i, najviše od svega, obnovio si moju moć! Podsetio si me da mogu imati sve! Podsetio si me da nikada ne moram birati između života, ljubavi i moje strasti! Volim te mnogo i jedva čekam da vidiš šta si mi pomogao da postignem, šta si me gurnuo da uradim! Toliko je lakše prolaziti kroz životne preokrete, krivine i testove ležeći, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto je vredno boriti se!”

Predstavnik za medije je potvrdio da reperka traži primarno starateljstvo nad njihovom decom, sinom Vejvom, koji ima 2 godine, i ćerkom Kulture, koja ima 6 godina, kao deo zahteva za razvod.

Kardi i Offset su se venčali u tajnosti 2017. godine i imaju dvoje dece. Kratko su se razdvojili u septembru 2020. godine i to zbog reperovog neverstva, ali su se pomirili u oktobru iste godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Par se suočavao sa javnim kritikama zbog optužbi za neverstvo sa obe strane, uključujući nedavne javne reakcije Kardi na Offsetove tvrdnje o prevari u junu 2023. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News