Pretraži

Pitali je za mišljenje o kolegama, ona spomenula NJU: Senida odgovarala na pitanja fanova, pa otkrila šta misli o Jeleni Karleuši

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:senida_h/karleusastar

Senidah važi za jednu od poznatijih pevačica na našoj sceni, svojom pojavom i glasom pleni sve, te ne iznenađuje što je mnogi obožavaju.

Povodom svog koncerta koji će se održati u petak, Senida je odgovarala na razna pitanja, a odgovor na jedno je mnoge iznenadio.

Naime, Senidu su upitali ko je od pevača sa naše scene njoj zapao za oko kada su spotovi u pitanju, na šta je ona bez oklevanja odgovorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

“Nema mnogo izvođača danas koji toliko ulažu u spotove, ko je tebi privukao pažnju s naše scene svojim spotom?“, glasilo je pitanje.

“Mislim, Jelena Karleuša uvek daje, ona uvek daje 110 posto sebe i iz sebe, mislim, iz svog džepa. Ne znam, ali ona je sve“, priznala je Senida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Prisetimo se, pre nekoliko dana Senida je već uveliko počela sa pričom o koncertu, pa se tada dotakla i toga ko će joj tu biti kao podrška. Kako je pevačica istakla tu će biti njeni prijatelji, ali njen partner nažalost neće moći da dođe.

Senida je u vezi sa osam godina mlađim dečkom Stefanom, pored kog je već neko vreme srećna.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News