Pretraži

“Dogodila se na današnji dan“: Petar Strugar se emotivnom porukom obratio svojoj devojci povodom važnog datuma (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Petar Strugar je već neko vreme u emotivnoj vezi sa mlađom glumicom Ninom Nešković, a sada joj se javno obratio na svom Instagram storiju povodom bitnog dana.

Petar važi za jednog od omiljenijih srpskih glumaca još od filma “Montevideo“ kada se proslavio. Nakon ove uloge on je imao još dosta angažovanja na filmskom platnu, a ni pozorište mu nije strano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Upravo je u pozorištu upoznao svoju sadašnju devojku sa kojom uživa u ljubavi, a u pitanju je mlada glumica Nina Nešković.

Svoju vezu ovaj par ne eksponira toliko javno, ali nemaju problem da se pojavljuju u javnosti zajedno.

Ovog puta Petar je na svom Instagram storiju svojoj lepšoj polovini čestitao rođendan i tako stavio do znanja svima da zasigurno uživaju u ljubavi.

Foto:Printscreen/Instagram:p_strugar

“Dogodila se na današnji dan!!!“, napisao je glumac uz emodžije srčića.

Prisetimo se, Petar i Nina su, koliko je poznato, uplovili u romansu tokom rada na jednoj predstavi, i svi su još tada komentarsilai kako su lep par, i kako im se poklapaju energije.

Uprkos svemu ovaj glumački par voli svoj privatni život da drži u tajnosti, pa od trenutka kada se saznalo za njihovu vezu par se do sinoć nije zajedno pojavljivao u javnosti, ali su sinoć po prvi put viđeni kakao blistaju na festivalu Fedis kom su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Poznati glumac je pre nekoliko meseci zabrinuo je javnost kada je iznenada završio u bolnici zbog jakih bolova u stomaku, nakon čega je usledila hitna operacija slepog creva. Ova iznenadna vest je sve uznemirila, međutim ubrzo su u javnost dospele informacije da je njegovo stanje stabilno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News