Pretraži

„Papir nam je bio nebitan“: Marija Mikić emotivnom porukom raznežila sve, pa se prisetila posebnog događaja

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Mikić prisetila se jednog od najlepših životnih trenutaka, pa emotivnim rečima raznežila sve pratioce.

Poznato je da je Marija našla svoju sreću, te da već nekoliko godina uživa u ljubavi pored Jovana Pantića sa kojim je dobila i dvoje dece, devojčicu Đurđu i dečaka Miliju.

Ćerku je par dobio 2022. godine, a samo deset meseci kasnije na svet je došao i njihov sin, a samo nekoliko meseci pre nego što se porodila po drugi put Marija se sa ćerkicom i Jovanom preselila u luksuznu kuću, za koju su izdvojili neverovatnih 500.000 evra, a koja je u potpunosti podređena potrebama ove porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Jovan i Marija prošle godine su i zvanično stali na „ludi kamen“, nakon što su nekoliko puta bili prinuđeni da odlože ozvaničenje i proslavu njihove ljubavi, a sada proslavljaju i godinu dana od velikog veselja na kom su okupili veliki broj prijatelja i kolega sa estrade.

Ovim povodom Marija se obratila suprugu emotivnim rečima, pa sve podelila na društvenim mrežama.

„Nisam ni znala koji je datum danas, jer su mi brojke sa tobom odavno nebitne, ne pamtim ih. Pamtim samo trenutke, to znaš. Godinu dana od kako sam gospođa Pantić, a i dalje grešim kad se potpisujem negde. Znaš da nam je papir bio nebitan, hteli smo samo da slavimo ljubav sa svima koje volimo. E zato volim ovaj dan, jer smo slavili nas. I nema ničega lepšeg kad imaš nekog svog. Onaj tvoj, koji te gura kad je teško, koji veruje u tebe, onaj tvoj sa kim se posvađas pa se najlepše pomiriš, onaj tvoj sa kim deliš sve svoje misli i strahove, onaj tvoj sa kim se najbolje smeješ, onaj tvoj sa kim naglas možeš da plačeš. Voli te neko tvoj. Srećna ti prva godišnjica svete moj“, napisala je ona uz njihove fotografije sa venčanja.

Podsetimo, Marija je nedavno, gostujući u emisiji One On One na IDJTV-u progovorila o svom životu, te otkrila da li je pored uspešne karijere, dvoje dece i srećnog braka ponosna na sebe.

Da, ponosna sam na sebe. Ne stalno, uvek tražim mane, i uvek sam samokritična jako, ali ponosna sam na sebe kada vidim svoju decu. Ponosna sam na sebe kada mi je najteže, jer u trenutku umora i nespavanja kada oni dođu do mene i kada sam njima dobra, onda kažem ‘odakle ti toliko snage’, ali sam tada najponosnija“, istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News