Pretraži

Ovo samo oni mogu! Viktorija i Dejvid Bekam napravili modni spektakl povodom 25. godišnjice braka (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham
Foto:Printscreen/Instagram:davidbecham

U znak proslave svoje 25. godišnjice braka, par koji se venčao u spektakularnom stilu 1999. godine obeležio je ovaj poseban dan oblačenjem svojih karakterističnih ljubičastih kombinacija koje podsećaju na one koje su nosili tokom njihove svadbene ceremonije.

„Da, još uvek nam odgovaraju!“ napisala je Viktorija u zajedničkom Instagram postu 4. jula, prikazujući par kako drži ruke dok nose svoje stajlinge koje ostavljaju bez daha, „Ne mogu da verujem da je prošlo 25 godina i da nam još uvek pristaju!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Ali nije samo Viktorija evocirala uspomene, jer je i Dejvid podelio slatke fotografije sa njihovog venčanja i snimak Viktorije kako sada isprobava jednu od svojih haljina.

„Još uvek imamo to“, napisao je 49-godišnjak u svom postu na društvenim mrežama 4. jula, pa dodao: „Volim te“.

Ovo, naravno, nije prvi put da par proslavlja koliko će uvek biti tu jedno za drugo, posebno kada je reč o njihovoj porodici. Naime, Dejvid je nedavno podelio koliko obožava one koji su mu najbliži.

„Moje najveće dostignuće u životu su moja deca“, napisao je na Instagramu 16. juna u znak proslave Dana očeva.

„Hvala ti @victoriabeckham što si mi dala ove neverovatne ljude da ih volim. Uvek se prisećajte koliko vas tata voli xxxx.“

Na Viktorijinom profilu se moao naći niz fotografija koje je kačila sa njihove probe stajlinga od pre 25 godina, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste i što su povodom ovog velikog slavlja ponovili fotografisanje na njihovim tronovima kao što je bio slučaj i 1999. godine.

Komentari na račun Bekamovih nikada ne izostaju, pa i ovog puta je bio isti slučaj.

“Ovo samo oni mogu“, “Kako ste lepi zajedno’, “Budite srećni zauvek“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotografija ovog slavnog para.

Ne smemo da zaboravimo da Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od skladnijih parova u javnom svetu, a iz njihovog 25 godina dugog braka imaju čak četvoro dece koje neizmerno vole, ako je suditi po društvenim mrežama i onome što njihovi mezimci neretko izjavljuju kada su njihovi roditelji u pitanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News