Pretraži

Olivija Rodrigo ispunila neobičan zahtev obožavateljke i umalo ZAPLAKALA: “Ne mogu da verujem da sam deo ovoga!“ (VIDEO)

News
0
Photo: Instagram/oliviarodrigo

Olivija Rodrigo ima novi omiljeni trenutak sa svoje Guts World turneje – pevačica je u Atlanti u utorak 23. jula obavila otkrivanje pola na bini za trudnu obožavateljku!

U snimcima objavljenim na internetu, 21-godišnja pop zvezda odmah se uzbudila zbog učešća u ovom važnom životnom trenutku čim je videla osobu u publici koja je držala natpis koji je glasio: „Olivija, hoćeš li obaviti moj gender reveal?“

Rodrigo je odmah počela trčati na drugu stranu bine kako bi došla do devojke, koja joj je predala karticu sa tajnim informacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

„Oh, Bože! Skoro ću zaplakati, ovo je tako uzbudljivo“, uzviknula je, pitajući se kako se obožavateljka zove.

„Ljudi, mislimo li da će Savana dobiti dečaka ili devojčicu?“

Nakon što su ovacije publike u State Farm Areni ohrabrile da otvori karticu, rekla je: „Imam leptiriće u stomaku.“

„Savana, čekaš dečaka!“ proučila je Rodrigo, bez puno odugovlačenja.

„Skoro ću zaplakati. Ne mogu da verujem da sam deo ovoga. Bože, čestitam. Emotivna sam, mislim da je ovo jedna od najkul stvari koje sam ikada uradila.“

@sweetgelatine This was such a cute moment 😭 #oliviarodrigo #gutsworldtour #gutstour #genderreveal #fyp ♬ original sound – Spotify.7483

Olivija je sačuvala karticu kao uspomenu i objavila drugi ugao tog trenutka na svojoj Instagram priči: „Možda najdraža stvar koja se ikada desila na koncertu, omg“, napisala je.

Olivija je priznala da joj je ovaj trenutak jedan od omiljenih na turneji, s obzirom da je već pet meseci na putu i vrlo retko se dešavaju ovakve izennađujuće stvari.

Guts turneja je počela u Kaliforniji u februaru, a Rodrigo je od tada putovala kroz SAD, Kanadu i Evropu. U septembru će krenuti na turneju po Aziji, nakon čega sledi završni deo u Australiji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News