Pretraži

“O tome govorimo i prikazujemo onoliko koliko je potrebno“: Jovana Pajić uživala na odmoru sa Marijom Šerifović, pa iskreno progovorila o njihovom odnosu

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jovana Pajić nedavno je napravila veliki povratak na muzičku scenu, te je izbacila pesmu “Ludilo moje“ koja i dalje obara rekorde slušanosti. Publika ne krije da je jedva čekala njen povratak što i govore brojke na pesmi, ali i brojni komentari koji poručuju da ne mogu da dočekaju njene nove numere.

Javnosti je poznato da je Jovana i te kako dobra prijateljica sa Marijom Šerifović, te su njih dve nedavno bile zajedno na letovanju, dok im je društvo pravio Marijin sin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

Ove dve pevačice neretko putuju zajedno, a Marija rado objavljuje njihove zajedničke trenutke zbog čega ih publika obožava.
S obziorm da im je na ovom putovanju pravio društvo mali Mario, letovanje su morali da prilagode njemu i njegovim potrebama, a Jovana je otkrila kako funkcioniše sa Marijom, te i kako joj pomaže oko majčinstva.

– Bili smo na letovanju, ali o tome govorimo i prikazujemo onoliko koliko je potrebno kako bi ostala neka intima i privatnost našeg druženja. Ne bih volela o tome da govorim, iako je to često pitanje, kao i u bilo kojim odnosima, bili oni bračni ili prijateljski, treba nešto da ostane za nas, to su, ne samo privatne, u našem slučaju i porodične stvari. Mario je presladak, oni kao porodica su divni, uživam da provodim vreme sa njima, jer sam u odnosu na nju mama sa iskustvom, pa mogu da joj pomognem oko nekih stvari sa savetima – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovana___pajic)

Sudeći po njenom odgovoru, očigledno je da Mariji pomaže oko ove važne životne uloge, jer je mama dve ćerke, te ponekada deli na svom Instagramu zaniljive momente sa njima.

Publika se i te kako uželela nje, a ona je priznala da više neće praviti velike muzičke pauze i da će ostati dosledna svom starom muzičkom putu.

– Neću sigurno praviti ovako velike pauze, ali ću se truditi da ostanem dosledna i da poštujem neki kontinuitet, zato što je, ne samo ljudima neobično što pravim tolike pauze, već je i meni teško da nestajem i da se vraćam. Ako sam već darovana i počastvovana ovim prihvatanjem i ovim što se dešava, mislim da bi bio greh i nekulturno sa moje strane da to i ne uradim – rekla je Jovana za Telegraf.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News