Pretraži

Nucci i Vojaž dobili ulogu u seriji „U klinču“, Prijovićka u poznatom krimi-trileru: Ove zvezde naše muzičke scene oprobale su se i u glumi i – oduševile talentom!

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:Južni vetar

Mnoge poznate ličnosti iako se bave konkretno samo jednom granom umetnosti ne kriju da gaje ljubav i prema drugim kreativnim stvarima. Ovog puta ej to slučaj sa našim poznatim muzičarima koji su se rado oprobali u glumačkom svetlu i to im je pošlo za rukom.

Još pre dvehiljaditih godina mnoge zvezde sa naše muzičke scene su se oprobale u glumi, a sada su mlađe generacije pevača i repera se oprobale u ulozi glumaca.

Relja Popović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Prvu filmsku ulogu dobio je 2003. godine u filmu “dremano oko“, a upravo je ovo filmsko ostvarenje bilo prikazano iste godine na Filmskom festivalu u Kanu.

Nakon toga je usledila i njegova uloga u filmu “Obični ljudi“, kao i u “Paradi“.
Poslednji filmski projekti na kojima je radio bili su serija “Besa“ i film “Videoteka“ gde je imao glavnu ulogu.

Milica Todorović

Ova popularna pevačica je dobila glavnu ulogu u drugoj sezoni serije pod imenom “Pevačica“ te tako oduševila mnoge svojim glumačkim sposobnostima.

Nije bilo strano da je Milica jako kreativna, a i talentovana s obzirom da je neretko pokazivala svoje imitacije, pa tako pokazala onima koji do sada nisu znali da joj i gluma nije problem.

Relja Despotović Seksi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seksi Seksi (@seksisuperstar)

Ovaj reper je od svog prvog javnog pojavljivanja mnogima bio simpatičan i činilo se kaod a je rođen da bude lice sa TV ekrana što se kasnije ispostavilo i tačnim.

On je dobio ulogu Nemog u filmu “Indigo kristal“, iako je lik kojeg je tumačio u ovom filmu bio gluvonem, Relja je ipak uspeo da pokaže da mu pored repa i gluma jako dobro ide.

Pored uloge u ovom filmu njemu je bila ponuđena i glavna uloga u filmu “Nedelja“ međutim repre je odbio, pa su mu dali jednu od sporednih uloga u kojoj se fantastično snašao.

Nataša Bekvalac

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Mnoge je kupila svojom ulogom u seriji “Neki novi klinci“ , jer neki do tada nisu znalid a ova prelepa plavuša pored pevanja ume i da glumi, a mnogi se i danas 20 godina kasnije prisećaju njene male, ali upečatljive uloge u ovoj tinejdž seriji.

Igor Panić Nucci

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Na samo par minuta u kadru sa Vojažom se našao i Igor Panić poznatiji kao Nucci u popularnoj tinejdž seriji “U klinču“. Svakako nije ostao neprimećen, ali i kroz par replika smo mogli da primetimo da bi i njemu definitivno stajala neka uloga u nekim od budućih filmskih projekata.

Aleksandra Prijović

Jedna od omiljenih pevačica današnjice se našla u seriji “Ubice moga oca“ gde je njena uloga upravo bila ono što je ona u stvarnom životu, odnosno pevačica.

Mihajlo Veruović Vojaž

Neosporna činjenica je da je ovaj mladi reper omiljeni muzičare današnjice, a njegova uloga u seriji “U klinču“ bila je pravi pogodak. Na iznenađenje mnogih Mihajlo je pokazao da pored talenta za muziku definitivno mu ni talenta za glumu ne manjka.

U ovoj seriji on je tumačio lik Aljoše koji je muzičar, a upravo u ovoj seriji je i Nucci imao svojih “5 minuta“ slave gde se našao takođe u ulozi muzičara.

Đorđe Bibić Biba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bibismols (@bibismols)

Još jedan član Crnog Ceraka koji je pokazao da mu gluma nije strana, a u pitanju je Đorđe Bibić poznatiji kao Biba. On je sa svojim prijateljem, ali i saradnikom Seksijem se našao u filmu “Indigo kristal“.

Dimitrije Lacku Spirovski

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lackuu

Dimitrije sa svojim prijateljima iz Crnog Ceraka našao u filmu “Indigo kristal“, te svojom pojavom upotpunio sliku celog filma koji je pokupio sve simaptije publike.

Marko Milivojev Mili

Mili je pokazao svoje glumačke sposobnosti u seriji “Grupa“, a kako sam kaže kroz ulogu u ovoj seriji pokazao je kako je izgledoa njegov život.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News