Pretraži

NOVA GODINA U NJENOM STILU: Uki Q pokazala poklon od 2000 evra, pa otkrila šta radi samo nekoliko minuta pre ponoći! (FOTO)

News
0
uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, Novu godinu dočekala je van Srbije, na sebi svojstven način.

Uki je u poslednjih par nedelja značajno smanjila svoju aktivnost na društvenim mrežama, a u poslednjih par dana stare godine nije uopšte objavljivala.

Ovo nije promaklo njenim vernim fanovima, pa su se mnogi zapitali šta se dešava sa influenserkom, kao i da li je sve u redu u njenom privatnom životu. Poznato je da je Una u vezi sa influenserom Lukom Bojovićem Luxom, koji je svoj kontent redovno objavljivao, međutim ni na njegovim društvenim mrežama se Una nije videti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

S obzirom na to, njihovi pratioci su pomislili da je možda došlo do raskida mladog para, ipak sada u najluđoj noći u godini smo imali priliku da vidimo da to nije istina.

Uki Q i Lux su 2024. godinu dočekali u jednom klubu u Beču na nastupu popularnog „Lapsus benda“, a influenserka je na svom Instagramu podelila utiske sa dočeka.

Unu je Luka usnimio u separeu, potom je ona taj simak podelila na storiju i otkrila da na sebi svojstven način dočekuje Novu godinu.

Ona je, naime, usred nastupa benda sela da jede, „Ja jedem sir, šunku i kolače. Ne pitajte odakle mi“, napisala je Uki.

uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Influenserka je malo pre toga pokazala da je sebe obradovala luksuznim poklon za praznike, a radi se o tašnici marke „Balenciaga“ koja košta neverovatnih 2000 dolara.

„Novogodišnji poklon od mene meni“, dodala je Una.

uki q
Foto: Instagram printscreen/uki:q

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News