Pretraži

„Nije loše za prvi put“: Influenserka sa Tenerifa se oprobala u pravljenju srpskog specijaliteta, pa se pohvalila umećem (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:jennimartin

Influenserka i mlada mama Dženi Martin neretko na svom Instagram profilu deli trenutke iz svog života, ali i situacije kada je majčinstvo u pitanju.

Dženi već godinama unazad privlači veliku pažnju domaće publike. Influesnerka se sa rodnih Tenerifa zbog ljubavi preselila u Srbiju, gde je započela život sa našim poznatim glumcem Urošem Jovčićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Kako je nedavno obavestila pratioce, ona je nakon nekoliko godina dobila srpsku ličnu kartu čime se pohvalila na društvenim mrežama.

„Od danas imam ličnu kartu. Ja znam da ste vi sad verovatno u fazonu ‘Zar je to bilo bitno’ – jeste, mnogo je bilo bitno za mene, sada konačno mogu da kažem da sam srpska snajka. Okej, nemam državljanstvo, ali i to će biti, ali posle šest godina života u Srbiji i u Beogradu konačno imam svoju ličnu kartu i moram da kažem da sam presrećna. Tamo su se smejali u MUP-u jer su bili u fazonu da nikada nisu videli da je neko toliko srećan jer je dobio ličnu kartu“, ispričala je ona tada.

Ovog puta Dženi je privukla veliku pažnju ljudi, jer je pokušala po prvi put da napravi čuvenu srpsku pitu „sirnicu“, čime se pohvalila na svom Instagram storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:jennimartin

“Nije loše za prvi put“, napisala je Dženi na Instagramu uz fotografiju hrane koju je pripremila.

Prisetimo se, Dženi je svog partnera upoznala na snimanju filma “Montevideo“, jer su oboje imali uloge u ovom proslavljenom filmu. Kako su oboje jednom prilikom istakli, oni su se jedno drugom dopali odmah, a nakon toga je usledilo i sve ostalo, pa čak i Dženino preseljenje u Srbiju, ali i beba.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News