Pretraži

“Nije ih briga za tuđe mišljenje“: Našu reperku uporedili sa Kardi Bi, ona jednim potezom otkrila šta misli o svetskoj zvezdi

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:mimimercedez

Poznatu reperku Mimi Mercedez uporedili su sa planetarno popularnom Kardi Bi, a naša reperka nije ostala imuna na ovo poređenje, pa je prokomentarisala ovu tvrdnju.

Milena Janković, poznatija u javnosti kao Mimi Mercedez, jedna je od omiljenih ženskih repera na balkanskoj sceni, te je tokom duge karijere ostavila značajni pečat u ovoj vrsti muzike i izgradila vernu bazu fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I M I (@mimimercedez)

Iako je dosta ljudi imalo predrasude o njoj, muzika koju ona stvara našla je put do njenih slušalaca i time je postala predstavnica ženskog repa na Balkanu. Pored svojih ekstravagantnih tekstova koji ponekad i nisu društveno prihvatljivi kako bi neki rekli, ona je “srušila“ sve modne i muzičke norme, pa postala prepoznatljiva i zbog svog stila.

Ovog puta jedan korisnik Instagrama napravio je poređenje Mimi Mercedez i Kardi Bi, a sudeći po činjenicama razlika je veoma mala, ako izuzmemo to što se jedna nalazi na Balkanu, a druga u Americi.

Foto:Printscreen/Instagram:mimimercedez

Neke od činjenica koje su se našle na spisku zašto su slične jesu: Najluđe izjave, eksplicitni i duhoviti tekstovi, ne shvataju sebe ozbiljno, nije ih briga za tuđe mišljenje i karakterističan glas.

Kada su rekli najluđe izjave, apsolutno nema greške, jer Mimi nikada nije imala problem da izjavi nešto sa čime bi se složilo samo nekoliko osoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I M I (@mimimercedez)

Eksplicitni i duhoviti tekstovi je nešto što opisuje Miminu celokupnu karijeru, koja je kroz duhovite i dvosmislene tekstove iskazivala poruku o raznim životnim stvarima.

Još jedna od stavki koja je veoma bitna u šoubiz svetu, a imaju je obe – nije ih briga za tuđe mišljenje.

Poslednje, ali ne i najmanje bitno jeste karakterističan glas po kojem je Mimi prepoznatljiva.

Nesumnjivo je da ovo poređenje Mimi i te kako prija, ali ne smemo zaboraviti ni to da mnoge mlade nade repa sa naše scene upravo upoređuju sa reperkom, odnosno navodi se da su njeni “mali“ naslednici.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News