Pretraži

Ni Vojaž nije ostao imun: Tamara Kujačić novom objavom privukla HILJADE lajkova, a onda je usledio i NJEGOV komentar (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reperova partnerka Tamara Kujačić neretko na svojim društvenim mrežama deli sadržaj sa pratiocima, a ovog puta ni Vojaž nije ostao imun na njene nove fotografije.

Ona i Vojaž su neretko u centru pažnje zbog njihove magične ljubavne priče, koja je svakog dana očigledno sve lepša. Ovaj mladi par neretko deli svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a kada to urade ceo internet bude iznova iznenađen zbog njihovog skladnog odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Iako su njih dvoje fizički razdvojeni, jer Tamara živi u Norveškoj, ovaj mladi par se trudi da provede što više vremena zajedno koliko god im to vreme dozvoljava.

Ovog puta Tamara je na svom Instagram nalogu objavila niz fotografija koje su oduševile čak 14 hiljada ljudi, a među njima je i Vojaž koji je svojim komentarom stavio do znanja da mu se nove fotografije njegove izabranice i te kako dopadaju.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Mihajlo je ostavio tri zaljubljena emoudžija ispod fotografije, na šta je Tamara odgovorila sa četiri bela srca.

Pored njegovog komentara, našli su se i mnogi drugi koji su Tamaru hvalili, ali su i spominjali Vojaža te potvrdili da je napravio fantastičan izbor kada je devojka u pitanju.

“Prelepa si“, “Kao anđeo“, “Vojaž i ti ste pravi par“, bili su samo neki od komentara.

Pre nešto manje od nedelju dana Tamara je na svom nalogu objavila fotografiju iz kluba na kojoj je pozirala sa Vojažem, a na fotografiji su skupili neverovatnih 30 hiljada lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Prisetimo se, Vojaž je nedavno najavio svoj prvi studijski album pod nazivom “Guns n roses“ koji će ugledati svetlost dana 14. juna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News