Pretraži

Nema sreće u ljubavi: Pit Dejvidson raskinuo vezu sa poznatom glumicom posle manje od godinu dana

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:saturday night live

Pit Dejvidson i Madlin Klajn, koji su prvi put povezani u septembru 2023. godine, raskinuli su nakon manje od godinu dana veze.

Bivša zvezda emisije „Saturday Night Live“ i glumica iz serije „Outer Banks“ raskinuli su nakon otprilike deset meseci veze, prema izveštajima više medija.

E! News je kontaktirao njihove predstavnike za komentar, ali još uvek nije dobio odgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madelyn Cline (@madelyncline)

Pit i Madlin prvi put su povezani u septembru 2023. godine, kada su navodno viđeni kako provode noć u Las Vegasu nakon njegovog standup nastupa „Pete Davidson Live“. Mesec dana kasnije, par je izgleda potvrdio svoju romansu prisustvovanjem „SNL“ afterpartiju zajedno u Njujorku.

Ipak, njihova veza je uglavnom bila van očiju javnosti. Za Madlin, detalji njenog ljubavnog života želi da ostanu privatni.

„Ne dugujem nikome objašnjenje“, izjavila je glumica u intervjuu za Cosmopolitan objavljenom u februaru 2023. godine.

„Ja sam stvarno privatna osoba. Postoji deo mene koji je samo za mene i nikoga drugog.“

Ovaj moto je “zaživeo“ kod nje nakon što je javno objavila svoju prethodnu vezu sa kolegom iz serije „Outer Banks“, Čejsom Stouksom. Kada su raskinuli u novembru 2021. godine nakon više od godinu dana veze, shvatila je da je nesvesno „učinila to svačijim poslom.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pete davidson (@petedavidson.93)

„Shvatila sam negativne posledice toga dok sam prolazila kroz raskid, shvatajući da sam pustila ljude unutra i onda sam osećala da ih ne mogu izbaciti“, objasnila je Madlin. „To me je pogodilo kao teretni voz“.

Naglašavajući da je sve što je želela tokom raskida bilo da oboje „nastave dalje i budu srećni“, dvadesetšestogodišnja glumica je dodala, „Ljudi vide potrebu za stranama. Ne postoje strane—nema pobede ili poraza u raskidu“.

Što se tiče Pita, on ne razume zašto je ikome interesantan njegov ljubavni život.

„U dvadesetim sam i izlazio sam sa ljudima“, rekao je zvezda filma „The King of Staten Island“ Džonu Berntalu tokom njegovog gostovanja u emisiji „REAL ONES“ u aprilu 2023. godine.

„I iz nekog razloga, to je veoma ludo i zanimljivo ljudima. Mislim da to nije toliko zanimljivo.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News