Pretraži

„Ne zna se šta je gore“: Naša popularna influenserka dobila prozivku na račun izgleda, pa javno odgovorila i stavila tačku na sva nagađanja o estetskim zahvatima (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:saratkd7

Influenserka Sara Damnjanović poznatija kao Sara Tkd je veoma aktivna na društvenim mrežama i vrlo rado komunicira sa svojim pratiocima.

Na njenom Instagram profilu je prati skoro 900 hiljada ljudi, dok je na Tiktoku imala čak 2,3 miliona dok joj nisu banovali profil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Damnjanović (@saratkd7)

Influenseri se često susreću sa raznim komentarima, kako lepim, tako i onim neprijatnijim, a to se i ovog puta dogodilo Sari. Influenserka nije želela da ostane dužna, pa je odmah odgovorila na prozivku.

Naime, jedna od njenih pratiteljki joj je ispod objave ostavila komentar sa pitanjem koliko je operacija imala, na šta je Sara bez razmišljanja dala odgovor,

“Zdravo lepotice, koliko operacija ili procedura je bilo ovde?“, glasio je komentar.

Foto:Printscreen/Instagram:saratkd7

“Kakav kompliment. Nula, žao mi je što nisi dobila odgovor koji si očekivala. Uživaj u životu“, odgovorila je Sara.

Influenserka je ubrzo na svom Instagram storiju objavila njihovu konverzaciju uz kratak opis kao i svojim zaključkom na celu temu.

Foto:Printscreen/Instagram:saratkd7

“Ne znam šta je gore, kada mušlarci ostavljaju ovakve komentare ili žene. Svkakako volim ove komentare, hvala puno“, zaključila je Sara.

Prisetimo se, Sara je pre influenserske karije bila uspešna manekenka, pa je čak bila i Miss Azije. Pored toga ona se bavila i tekvondom, te odatle i tkd u njenom imenu, kao skraćenica za taj sport.

Ona ne krije da i dalje trenira, a po njenom Instagramu može se videti da ni modeling nije izostavila.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News