Pretraži

Ne razdvajaju se: Kortni Kardašijan i Trevis Barker idu zajedno čak i na njegove koncerte, rijaliti zvezda svuda vodi i osmomesečnog sina

News
0
kortni kardašijan trevis barker
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni Kardašijan i Trevis Skot dobili su svoje prvo zajedničko dete, dečaka, u novembru 2023. godine, a sada su uhvaćeni u spontanom porodičnom trenutku od strane Trevisove ćerke Alabame.

U ponedeljak, 24. juna, par je sa njihovim osmomesečnim sinom Rokijem uslikala Trevisova ćerka Alabama, koja je pomenutu fotka okačila na svoj Instagram profil i opisom raznežila sve.

Foto:Prinrscreen/Instagram:alabamaluellabarker

„Moji omiljeni ljudi “ napisala je Alabama na fotografiji.

Na slici, Kortni je pućila usne dok je grlila svog sina u crnom džemperu, a Travis je sedeo pored njih sa kapuljačom na glavi.

Par je izgledao kao da putuje u kolima na fotografiji, dok je Alabama podelila fotografiju iz privatnog aviona u ranijem postu na svojim Instagram pričama, zajedno sa oznakom lokacije u Hjustonu, Teksas.

Trevis je bio zauzet na turneji sa svojim bendom Blink-182, a u snimku koji je Kortni podelila na Instagramu u ponedeljak, 24. juna, gledala je svog bubnjara kako nastupa tokom koncerta, te je očigledno da je cela porodica odlučila da isprati nekoliko nastupa popularnog benda.


„Mir i glasno“, Kortni je napisala uz video, koji je takođe sadržao snimke plaže i pogleda na okean iz hotelske sobe. Tokom poslednjih nekoliko dana, Blink-182 su nastupali u Orlandu, Majamiju i San Antoniju. Trebalo bi da nastupaju u Fort Vorthu u utorak, 25. juna.

Kortni je takođe majka sina Mejsona, ćerke Penelope i sina Rejna, koje je dobila sa bivšim partnerom Skotom Disikom, dok Trevis ima ćerku Alabamu i sina Landon sa Šenom Moakler, a on je i usvojio Šeninu ćerku Atianu De La Hoju koju je nastavio da odgaja kao svoju i nakon rastanka od njene majke.

Kortni i Trevis su dočekali svog sina Rokija u novembru, a izvor je tada rekao za PEOPLE, „Kortni je presrećna zbog dolaska svog sina. Njena trudnoća je postala stresna pred kraj. Srećna je što može da mazi svog dečaka sada. Oseća se tako blagosloveno.“

U prošlonedeljnoj epizodi serije The Kardashians, Kortni je otvoreno govorila o hitnoj fetalnoj operaciji koju je morala da prođe pre rođenja svog sina.

„Pre nekoliko meseci, imali smo zastrašujuću situaciju gde sam morala da imam hitnu fetalnu operaciju“, rekla je u ispovedaonici.

Scena je zatim prešla na majku koja se oporavlja od operacije. „Beba Roki je morala da ima fetalnu operaciju zbog tečnosti u plućima,“ rekla je.

„I to je super retko, ovo stanje koje je imao, ali je takođe super retko i srećno što smo ga uhvatili na vreme,” dodala je. “ I hvala Bogu na uspešnoj operaciji. Iskreno sam toliko zahvalna, nemam reči.“

Kardašijan je je prizmala da se plašila nakon operacije, dodajući da je tečnost počela da se vraća.

Međutim, nakon što je gledala dokumentarac o tome kako razmišljanje može uticati na nečije zdravlje, počela je da menja svoje misli.

„Počela sam da pričam sa bebom svaki dan, da se molim, i nakon što sam promenila način razmišljanja,” rekla je. “Tečnost je potpuno nestala i nismo imali nijedan problem nakon toga.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News