Pretraži

NE PRESTAJE SA IZNENAĐENJIMA: Uki Q pripremila nove SKUPOCENE poklone za svoje fanove, pa objasnila zašto ne žali novac! (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/uki_q

Una svakodnevno iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama svojim potezima, te je sada odlučila da pokloni još nešto pored svog automobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Una je pre par dana najavila kako poklanja svoj stari automobil kojeg je nazvala Živorad, a onda je ubrzo došla na ideju da pokloni i auto svog dečka sa čim se on zapravo i složio koliko smo mogli videti na storijima.

Međutim tu nije kraj njeim iznenađenjima, pa je sada objavila skrinšot na svom storiju gde joj je neko od pratilaca napisao na jednom od Tiktok videa da skuplja novac za torbicu koju ona ima, na šta je Una odgovorila da planira da pokloni fanovima neke od svojih skupocenih torbi.

“Hoćemo par torbica za sledeći givavej?“ – napisala je Una u razgovoru sa fanovima.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

“Ko ne bi, ali meni je žao da ti tolike pare trošiš na nas, mi tebe pratimo iz ljubavi“, odgovorio je jedan od pratilaca, a ona je njegov odgovor podelila na stori i napisala šta ona misli o tome.

Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

“Nema za šta žao da ti bude! Daj da bi ti se vratilo. Ja te iste pare između ostalog i pravim zbog vas, zbog ljudi koji prate moj rad. Svaki put kada sam nekom nešto dala/pružila vratilo mi se duplo“, napisala je Una i nadovezala se:

“Ne brini ti za mene. Nego koje hoćete torbice da vam uzmem? Šaljite mi fotke u dm.“

Ova influenserka je svojim gestom stavila pratiocima do znanja da i te kako poštuje i ceni što su tu i što je prate, te da zbog toga u znak zahvalnosti želi da im pokloni neke stvari.

Iako je nedavno prošla kroz traumatičnu situaciju gde joj je bio obijen stan i ukradene razne vredne stvari, ona ne odustaje od toga da bude humana i da usrećuje druge ljude.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News