Pretraži

„Ne mogu da nastavim koncert“: Pink zbog narušenog zdravstvenog stanja otkazala nastup, pa objavom rastužila fanove

News
0
Credit: MaryEvans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Pevačica Pink je zbog lošeg zdravstevnog stanja morala da otkaže zakazani koncert u Švajcarskoj, a povodom toga se obratila pratiocima na Instagramu.

Poznata pevačica, koja ima 44 godine, objavila je na Instagramu u utorak, 2. jula, da će morati da otkaže svoj koncert zakazan za 3. jul u Bernu u Švajcarskoj, nakon konsultacije sa svojim lekarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

„Veoma mi je žao što sam morala da otkažem svoj koncert u Bernu ove srede“, napisala je Pink sa žaljenjem na Instagramu, govoreći o pauzi u njenoj Summer Carnival turneji.

„Dajem sve od sebe kako bih mogla da nastupam svake noći za vas, ali nakon konsultacije sa lekarom i istraživanja svih dostupnih opcija, savetovano mi je da ne mogu da nastavim sa koncertom sutra.“

„Radovala sam se susretu sa vama, stvaranju uspomena i deljenju našeg šoua i veoma sam razočarana što moramo da otkažemo“, nastavila je, dodajući da će sve kupljene ulaznice za koncert biti refundirane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

„Šaljem vam ljubav i zdravlje, i zaista se nadam da ćemo se uskoro videti. P!nk xoxo“, zaključila je pevačica poznata po hitu.

Pink nije otkrila specifične zdravstvene razloge koji su doveli do otkazivanja koncerta, ostavljajući svoje obožavaoce zabrinute, ali pune podrške za njeno zdravlje i dobrobit.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News