Pretraži

Nakon izlaska hit albuma odlučio da napusti Srbiju: Vojaž otkrio ko mu pravi društvo na popularnoj, romantičnoj destinaciji (FOTO)

News
1
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Popularni reper Vojaž već neko vreme uživa u ljubavi sa Tamarom Kujačić, a ovog puta partnerka poznatog repera se pohvalila njihovim najnovijim putovanjem i otkrila da su zaljubljeniji nego ikada.

Njihova veza je od samog početka puna ljubavi i razumevanja, te zbog toga Tamari i Mihajlu ne smeta to što su ponekada razdvojeni s obzirom na to da reperova izabranica živi u Norveškoj.

Iako Vojaž svakog vikenda neumorno radi, on se uvek trudi da svoje slobodno vreme provede sa svojom lepšom polovinom i da je uključi u sva važna životna dešavanja što je i sada bio slučaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Samo nekoliko dana nakon objavljivanja svog prvog studijskog albuma “Guns n Roses“, koji je pokorio trending i striming platforme, on je otišao u Pariz sa svojom izabranicom Tamarom odakle je ona podelila njihove zajedničke fotografije.

Na fotografijama se može videti kako se ovaj mladi par drži za ruke dok šeta ulicama Pariza, dok je na drugim fotografijama Vojaž je zagrlio svoju lepšu polovinu i time stavio svima do znanja kako je njegov ljubavni život na samom vrhuncu i da sve ide kako treba.

Prisetimo se, Mihajlo je nedavno gostovao u jednoj emisiji kada je javno otkrio neke detalje o svojoj devojci kao i da je ponosan zbog njenih uspeha.

“Moja devojka je rukometašica, igra u Norveškoj. Stvarno je mega talentovana i jako sam srećan što je sebe pronašla u nečemu. Nije devojka koju samo zanima da se lepo našminka i lepo sredi, već ima neki cilj, ima nešto čime se već jako dugo bavi i u čemu je jako dobra. Svaki njen uspeh gledam kao svoj uspeh, a i ona svaki moj uspeh gleda kao njen“, ispričao je Vojaž tokom gostovanja u emisiji na televiziji „B92“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News