Pretraži

„Nada se da neću preživeti“: Teško bolesna glumica iznela ŠOKANTNE tvrdnje na račun bivšeg muža, tvrdi da je sav novac potrošio na ljubavnicu

News
0
Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica, Šenon Doerti, iznela je šokantne tvrdnje na račun svog bivšeg supruga Kurta Azvarijenka, u jeku njene borbe sa rakom.

Zvezda serija „Charmed“ je u petak, 14. juna, podnela papire u Los Anđelesu, tražeći mesečnu alimentaciju u iznosu od 15.343 dolara, „retroaktivno od 1. juna 2024.“ Takođe je zatražila da Kurt doprinese sa 9.100 dolara za njene advokatske troškove.

„Zbog mojih učestalih zdravstvenih problema, uglavnom nisam bila u mogućnosti da radim i nemam buduće izglede za zaposlenje. Danas, praktično sav prihod koji zarađujem dolazi od rezidualnog prihoda za rad koji sam obavila pre braka,“ napisala je Doertijeva, koja se godinama bori sa rakom četvrtog stadijuma, u sudskim dokumentima do kojih je došao Us Weekly.

„Većina mog rezidualnog prihoda dolazi od televizijske emisije pod nazivom Charmed. Nedavno sam saznala da Charmed više neće biti dostupan na bilo kojoj većoj striming platformi posle 30. juna 2024. Kao rezultat toga, moj budući rezidualni prihod će se drastično smanjiti,“ nastavila je u svom podnesku, napominjući da nije radila od 2022.

Glumica je nadalje tvrdi da njen nekadašnji suprug ima sredstva da pomogne sa njenim medicinskim troškovima — koji su, prema njenim rečima, iznosili 21.640 dolara samo u 2023. i uskoro će „drastično porasti“ kada izgubi SAG zdravstveno osiguranje zbog nedostatka zaposlenja — ali je na prvo mesto stavio svoj vlastiti način života umesto toga.

„Dok nisam bila u mogućnosti da radim, snoseći enormne medicinske troškove koje osiguranje ne pokriva kako bih prošla eksperimentalne tretmane u nadi da ću produžiti svoj život, Kurt je koristio avion, trošio hiljade dolara u medicinskim spa centrima, prodavnicama nakita, Gucci-ju i na letove za svog ‘agenta’, dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da me podrži,“ navela je Šenon, misleći na Azvarijenkovog agenta, Kolijer Grim, za koju se takođe tvrdi da je njegova romantična partnerka. „Iako je Kurtov prihod znatno veći od mog, nije platio nikakvu privremenu alimentaciju i nije dao nikakve doprinose za moje advokatske ili računovodstvene troškove od kada je naša brakorazvodna parnica podneta.“

Doertijeva takođe tvrdi da Kurt nije dostavio dokumenta neophodna za procenu njegovih prihoda, imovine i zarade, što je navelo da podnese zasebni zahtev za prisiljavanje u petak. Ona traži dodatnih 11.800 dolara od nekadašnjeg supruga za troškove koje je navodno imala „u naporima da dobije Kurtove kompletne odgovore.“

U svom zahtevu za alimentaciju, glumica je iznela šokantne tvrdnje na račun Azvarijenkai iznela koja je njegova strategija za izbegavanje plaćanja alimentacije.

„Jasno mi je da Kurt namerno odlaže nagodbu u nadi da neću preživeti razvodne postupke,“ tvrdila je.

Podsetimo, glumici je prvobitno dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, koji se proširio na njene limfne čvorove. Nakon lečenja, objavila je da je njen rak u remisiji 2017. Međutim, 2020. je otkrila da se rak vratio i prešao u četvrti stadijum. U junu 2023, Šenon je podelila da se rak proširio na njen mozak i postao terminalan. Bolest se kasnije proširila i na njene kosti.

Usred borbe sa rakom, Doertijeva je podnela zahtev za razvod od Kurta nakon 11 godina braka u aprilu 2023. Te godine u decembru, tvrdila je tokom epizode svog podkasta „Let’s Be Clear“ da je neverstvo uzrok raspada njenog braka i prisetila se da je prošla operaciju mozga odmah nakon što je saznala da je Azvarijenko „imao aferu dve godine.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News