Pretraži

ŽENSKA NEDELJA: Ove nedelje lepši pol dominira na IDJTopListi

Muzika
0
Screenshot: Instagram

Prvi put na našoj IDJTopListi našla se Marija Mikić sa svojom novom pesmom ,,Kako nam je bilo dobro" koja je zauzela deseto mesto. Pokazatelj koliko vam se ova pesma svidela jeste činjenica da se ova Marijina numera samo par dana nakon izlaska našla među hitovima koji broje milione pregleda u trendingu. Ova numera definitivno podseća na leto tokom ovih tmurnih dana, a na Youtube platformi broji skoro pola miliona pregleda. 



Čuveni muzički dvojac In Vivo našao se na osmom mestu sa prerađenom numerom zvezde devedesetih Dr Iggy-ja. Za manje od nedelju dana od izlaska moderne verzije ,,Oči boje duge" su skupile više od trista hiljada slušanja na Youtubu, a Neven Živančević je pred sam izlazak ovog hita izjavio da su on i igor ovu pesmu radili iz srca, kao i da žele da i današnje generacije znaju za legendu koja je harala dok su oni bili mali. 

Na samoj sredini ove liste našla se i nova numera Marine Visković ,,Ljubi me tu". Pevačica je definitivno dokazala da hit može da se napravi i u karantinu, a takođe i ništa manje dobar spot, koji obiluje vrućim scenama. Autorska numera Edite Aradinović broji više od milion pregleda na naslušanijoj muzičkoj platformi. 

A kako su se ostale numere kotirale na našoj novoj IDJTopListi, i ko je zauzeo prve tri, najbolje pozicije, pogledajte u novom izdanju vaše omiljene muzičke emisije. 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika