Pretraži

,,ZA SVE MOJE LJUDE“: Corona otvorio dušu fanovima i otkrio šta za njega predstavlja ovaj projekat (FOTO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Reper Corona je nedavno obrisao sve fotografije sa svog Instagram profila i najavio novi album pod nazivom "23".On je na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži otkrio da ovaj broj za njega ima i te kako simbolično značenje, a obožavaocima se obratio veoma emotivnom porukom.

  • Za sve moje ljude, nikada nisam umeo najbolje da se izrazim kada su ovakve stvari u pitanju, ali ću biti iskren kao i uvek. Previše sam toga prošao od kada sam krenuo da se bavim muzikom i nije bilo ni malo lako. Ipak, uz svu ljubav koju sam imao prema muzici i uz svu vašu ljubav i podršku, koju sam dobijao i koju dobijam, sve ove godine kao da nisam ni video prepreke na tom putu. Jednostavno sam bio u tunelu, fokusiran i uvek sam davao celog sebe u svakom segmentu ove igre. Jednostavno, nikada nisam umeo da se štedim i kalkulišem – započeo je on na svom Instagramu, pa dodao: 

  • Veoma tešku godinu i period iza nas proveo sam u studiju sa svojom braćom iz KDM-a gde sam uradio veliki broj pesama. U nekom trenutku, shvatio sam da je to sigurno nešto najbolje od mene i da sva ta muzika zaslužuje da bude jedan album. Tako je nastao ,,23"! 

,,23" je moj život, ,,23" je moja priča, ,,23" je još jedno putovanje. ,,23" je 23 spota koji će izaći u periodu od godinu dana svrstanih u tri poglavlja koji najbolje opisuju moj pojam broja ,,23". ,,23" su ulice, hotel i "showtime" – zaključio je reper. 

On je ispod ovog posta dobio podršku svojih kolega, a među njima su i Rimski, Sloba Radanović, Ana Kokić i mnogi drugi.

Podsećamo, Coronin album izlazi večeras, 23. februara u 23:23h, a njegov tizer za novi album, izazvao je lavinu komentara u kojima su mu pratioci poručili da jedva čekaju da čuju šta je spremio.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika