Pretraži

USKORO DUET: Relja najavio novu saradnju (VIDEO)

Muzika
0
Photo: IDJTV

Relja Popović drugi put u životu nastupao je pred beogradskom publikom, a njegov nastup fanovi su dočekali sa mnoštvo ovacija.



S obzirom na to da mesecima nije nastupao zbog pandemije koja nas je zadesila, pevač nije krio da je svestan da je situacija drugačija, ali je ipak ostao optimističan. 

 – Nisam radio dugo, a nikad nisam radio od pola deset, ali što se mene tiče, moja energija i moj nastup će ostati isti, a nadam se i publika i njihovo raspoloženje. 

Uprkos pošasti koja vlada, Relja je vredno radio i otkrio nam da uskoro izlazi i novi duet koji je snimio, ali još uvek nije želeo da obelodani sa kojim je to kolegom ukrstio svoj glas.

– Sa muškim, jakim, mojim drugom – rekao je on, a na naše pitanje da li se radi o starijem ili mlađem izvođaču Relja se našalio – Pa, brate, nisam ga pitao koje je godište. Između '92 i '97 godišta – ostao je zagonetan on.

Šta je još Popović rekao o Rastinom slučaju, o tome kako komentariše izjave kriznog štaba da će im potpuno zabraniti nastupe pogledajte u novom prilogu u nastavku.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika