Pretraži

U ULOZI PREDSEDNICE: Ariana Grande novom numerom ,,Positions“ najavila album

Muzika
0
Screenshot: Youtube/ Ariana Grande

Nova numera ,,Positions" za tri sata broji skoro četiri miliona pregleda na muzičkoj platformi Youtube, a  Arianu možemo videti u skroz drugačijem izdanju nego što smo imali prilike da je vidimo ranije. 

Naime, pevačica se ovaj put odlučila na tematiku koja prati stvarnost u Americi, a to su izbori, te je možemo videti u ulozi predsednice. 



Ovo je još jedan od načina na koji Grande poziva građane Amerike da glasaju (za demokratskog predstavnika, Joa Bidena) na predstojećim izborima u SAD-u.

Nakon što je njen prošli album ,,Thank you, next" oborio sve rekorde slušanosti, te pevačicu doveo i do toga da bude najslušanija na platformi Spotify i tako svrgne Rijanu sa trona, uprkos ovom uspehu ona nije odmarala, već je u periodu karantina vredno, u tišini, radila na novom projektu.

U samom videu, ona je rešila da zaposedne Belu kuću, pa je vidimo kako drži konferencije za štampu, šeta pse u dvorištu i odlikuje radnika pošte.

Ovaj singl prvi je sa istoimenog albuma, koji ćemo slušati 30. oktobra i ujedno treći studijski album koji Grande objavljuje u 3 godine,  a šesti po redu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika