Pretraži

U trendingu od prvog dana: Vojaž albumom “Guns n Roses“ obara rekorde na svim muzičkim platformama

Muzika
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJVideos

Vojaž je pre tri dana objavio svoj prvi studijski album “Guns n Roses“ i za jedan dan je imao čak 6 miliona strimova, a sada ne prestaje sa novim uspesima.

Dugoočekivani album ugledao je svetlost dana 14. juna, a za vrlo kratko vreme je ostvario veliki uspeh i uspeo da zauzme prvo mesto u trendingu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Mihajlo je predstavio 8 spotova kao i 5 lyrics videa u sklopu svog albuma, a sudeći po pregledima trending će zasigurno biti njegov još dugo vremena.

Ono čime je on iznenadio mnoge jeste saradnja sa Cecom koja je na našoj muzičkoj sceni više od 30 godina, naravno ni ostale pesme nisu prošle neprimećeno.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Za sada njegove pesme na Jutjubu broje skoro 6 miliona pregleda, dok strimovi na Spotifaju su na neverovatnih dva miliona za dva dana.

Pesma “Muškarčina“ je prva u trendingu dok je “Beograd“ na dvanaestom mestu, “Januar i jun“ na trinaestom, a “Polizia“ na četrnaestom.

Sa svojih 13 novih pesama Vojaž je osigurao ovo leto sa hitovima i verujemo da će klubovima odzvanjati pesme sa Mihajlovog novog albuma “Guns n Roses“.

Njegov novi album možete slušati na Jutjub kanalu IDJVideos ili na svim striming platformama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika