Pretraži

U PLANU JE BIO DRUGI NAZIV: Tejlor Svift otkrila zašto je dala ime albumu „Lover“

Muzika
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Novi album Tejlor Svift "Lover" imao je drugo ime, ali se pevačica predomislila i na kraju je sa njim postigla veliki uspeh, pošto je oborila rekord i prodala ga u više od 500 hiljada primeraka.

——————– Sponsored ——————–

Pevačicini fanovi su saglasni da je naziv "Lover" pravi izbor. U intervjuu u jednoj radio emisiji otkrila je kako se album prvobitno zvao i zbog čega se predomislila.

Voditelj ju je pitao da li je teže imenovati albume ili smisliti naslove pesama.

  • Za mene je i jedno i drugo prilično jednostavno, ali uvek je drugačije. Kao kod "Reputation" smislila sam naziv albuma pre nego što sam napisala prvu pesmu za taj album. To je pesma koju sam napisala sama, nekako brzo usred noći za svojim klavirom i odjednom sam znala da je to naslov albuma.


Tejlor je mogla i drugačije da nazove album, ali je na kraju shvatila da je "Lover" pravo ime.

Primetila je da je "zamalo nazvala album Daylight", objašnjavajući da se tako "zove jedna pesma na ploči", ali osećala je da je i to malo previše, jer je "Repution" bio tako mračan.

Na kraju je objasnila zbog čega je izabrala "Lover".

  • To je album o različitim oblicima ljubavi. Čak i kada ljubav boli, ovaj album govori o celom spektru osećanja koja čine ljubav – rekla je ona.

Na pitanje da li će uskoro najaviti turneju, Svift je rekla da još ništa nije planirala, ali da ima neke ideje.

  • Ne želim da se osećam kao da moram da radim isto svaki put. Definitivno želim da pevam ovaj album uživo sa mnogo ljudi. Želim da pružim priliku fanovima i sebi da širimo dobru energiju sa ovim pesmama uživo – zaključila je Tejlor Svift.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika