Pretraži

„TVOJA BELLA“ JE IZAŠLA: Pojavila se u IDJShow-u, a sada je izbacila prvu pesmu (VIDEO)

Muzika
0
Foto: Youtube printscreen/IDJVideos.TV

Sada je pevačica pripremila pravo iznenađenje za publiku i izbacila svoj prvenac pod nazivom "Tvoja bella".



Kristina je novu pesmu uradila u saradnji sa Darkom Dimitrovom, a pobednica prve sezone Amna joj je uradila tekst pesme. 

Prema komentarima, pesma i Kristina su već osvojili srca publike, a kako ona sama ističe, ovo je veliki korak za nju koji je dugo priželjkivala.

– Emocije mi se mešaju dok pokušavam da pronađem prave reči da opišem kako se osećam i zahvalim svim ljudima koji su mi pružili podršku. Takva prilika se retko dešava u životu, ali ipak postoji neko ko me čuva i želeo je da me spoji sa ovim divnim ljudima. Počeci su uvek najizazovniji, ali uz takvu ekipu kao što je Darko, čija duša je prepoznala istinsko osećanje koje moja duša nosi, stvarajući melodije koje su iz mene izvukle najbolje što imam, i uz Amnu sa kojom smo se sastale i pažljivo birale reči kako bismo preneli svu dubinu mojih osećanja… Ali sve to ne bi moglo da se ostvari bez poverenja koje sam dobila od divne ekipe iz IDJVideos-a. Želim iskreno da se zahvalim svima iz srca i s nestrpljenjem iščekujem trenutak kada ću moći da vam pružim još jedan deo svoje priče, prepun ljubavi i autentičnosti – napisala je iskreno Kristina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika