Pretraži

TRČIM, JEDEM, LEGNEM, SPAVAM… Sale Tropico i Niggor pokazali smešnu stranu situacije sa koronom u novom spotu (VIDEO)

Muzika
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

– Nismo napravili šalu na konto ozbiljne situacije. Pričamo o tome kako bismo voleli da stvarno posetimo neka mesta na kojima nismo bili jako dugo, možda i nikad. Imamo pesmu i spot uz koje ćemo uživati svi – rekao je Sale za IDJTV.

Frontmen benda je želeo da pokaže ljudima smešnu stranu situacije sa koronom.

– Trčim, jedem, pa legnem i spavam. Ustanem, pa izvedem psa – objasnio je on.Pevač je otkrio pozitivne stvari koje su doneli karantin i izolacija u četiri zida sa porodicom.

– Korona je učinila svoje i svi smo se negde resetovali. Imali smo vremena da se upoznamo sami sa sobom, da pročitamo knjigu i da napravimo muziku – napomenuo je Sale, pa naveo dobru i lošu stranu toga što nas je zadesilo:

– 10 godina nisam ovoliko bio kod kuće sa porodicom, tako da je to jako srećna okolnost da provodim vreme sa decom. S druge strane, nije mi bilo drago što se dosta mnogo mojih prijatelja porazboljevalo i što su bili kritični. Bogu hvala to se završilo za njih, ali evo sada je jako opuštena atmosfera i nimalo mi ne prija to, jer konstantno neko negde nešto pokupi. Ja se trudim da se ne krećem puno. Nemamo brdo zakazanih svirki za naredni period, što mi je drago, ali i nije. 

Pogledajte novi "IDJHOT" i saznajte kako je bilo iza scene na snimanju spota.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika